logo

Műsorújság

Légikatasztrófa

Megrázó képsorok: videón a lezuhanó utasszállító

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

A magyarokon gúnyolódtak az izlandiak, csattanós választ kaptak

Előre ivott a medve bőrére az izlandi krikettszövetség, amely túl vette készpénznek az ország kéziválogatottjának magyarok elleni győzelmét szombaton a férfi lézilabda-világbajnokságon. Már a mérkőzés szünetében, az izlandiak ötgólos előnyénél közzétettek egy posztot, ám végül a magyar válogatott huszáros hajrával fordított és 30–28-ra győzött – számolt be róla az M4 Sport.

 

„Félidő Izland második, Magyarország elleni mérkőzésén a kézilabda-világbajnokságon. Gulyást csinálunk belőlük! Sima, ötgólos előny a szünetben. 17–12” – olvasható a posztban.

A magyar válogatott azonban az utolsó tíz percben szenzációs teljesítményt nyújtva fordított, a krikettszövetség meccsvégi posztja pedig azóta sem került publikálásra. Vasárnap délelőtt azonban egy újabb posztban reagáltak.

„Nincs vége, amíg véget nem ér a mérkőzés. Tegnap este gulyássá változtattuk Magyarországot kézilabdában, a félidőben már hat góllal vezettünk, de kettővel kikaptunk és alázatos pitét ettünk. Elég kellemetlen íze volt” – áll a posztban.

Ha pontosítani akarjuk, valójában öt volt a két csapat közti különbség, 17–12 állt az eredményjelzőn az első félidőt követően.

Az angolban használt „humble pie” kifejezést akkor szokták használni, amikor valakinek vállalnia kell, hogy megszégyenült és bocsánatot kell kérnie, meg kell alázkodnia.

A kiemelt képen a magyar férfi kézilabda-válogatott játékosai (Forrás: MTI/EPA)

Ajánljuk még