Rendkívüli

Valóságos fegyverarzenált foglaltak le egy anarchista testvérpárnál

Özönlenek a mémek Ronaldo könnyes vb-búcsúja után

| Szerző: hirado.hu
Portugália kudarcával a foci-vb-n nagy valószínűséggel az is eldőlt, hogy hatszoros aranylabdás klasszisa, Cristiano Ronaldo elképesztő karrierjét világbajnoki cím nélkül fejezi majd be. A 37 éves csapatkapitány fájó világbajnoki búcsúját a következő internetes mémek találó módon foglalják össze.

Mester és tanítványai

A Tini Nindzsa Teknőcök rajzfilmsorozat ikonikus szereplőgárdája a képen a portugál válogatott mintájára elevenedik meg.

Ronaldo, mint Szecska mester nagy öregként kézenfogva vezeti a válogatott gerincét alkotó fiatal labdarúgókat, akik az évek múltával pályafutása végén is ott állnak mögötte. Még akkor is, ha együtt nem sikerült világbajnoki címet nyerni.

A hőn áhított trófea nélkül a vörös szőnyegen

Bármennyire is hihetetlen, Ronaldo vitrinjéből csupán egyetlen trófea hiányzik: a világbajnoki, amely valamennyi közül a legértékesebb. Felemelő érzés lehetett volna fényes karrierjét világbajnoki címmel megkoronáznia, ezt azonban nagy valószínűséggel már nem teheti meg.

A kép többet mond minden szónál – az ötszörös aranylabdás a legfényesebb kupa nélkül kénytelen lesétálni a vörös szőnyegről.

Az örök ellenfél nélkül ér véget világbajnoki sakkjátszma

Cristiano Ronaldo és Lionel Messi a Louis Vuitton jóvoltából készült közös fotója a világbajnokság előtt azonnal az internetezők kedvence lett. A sakktábla a két világsztár fényes pályafutását jelképezi, kettejük „örök harca” pedig egy végletekig kiélezett sakkjátszmához hasonlítható.

Az alábbi képen azonban márcsak az argentin klasszis látható, portugál kortársának világbajnoki búcsúja pedig valamelyest kettejük nagy meccsének a végét jelenti.

Dicső hősként a Marvel-univerzumban

Az alábbi kép egészen találó módon ábrázolja mindazt, ami Ronaldo 20 éves pályafutását jellemzi. Egy karrier, amelyre még Marvel-univezum szuperhősei is fejet hajtanak, mielőtt körükben köszöntik a búcsúzó portugál legendát.

Mint ismert Portugália szombaton esett ki a világbajnokságról, miután 1–0-ra kikapott Marokkotól. A csereként beálló Ronaldo könnyek közt hagyta el a játékteret, a megható jelenetet ide kattintva nézheti meg.

Kapcsolódó tartalom

A kiemelt képen Cristiano Ronaldo. (Forrás: MTI)

Ajánljuk még