logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Marco Rossi lesz a kedd esti vb-mérkőzés szakértője az M4 Sporton

A magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya lesz az M4 Sport szakértő vendége december 6-án, a katari világbajnokság utolsó nyolcaddöntős mérkőzésén, amelyet Portugália és Svájc vív kedden este.

A katari világbajnokság utolsó nyolcaddöntős mérkőzését rendezik kedden este 20 órától. A Portugália – Svájc összecsapás felvezető műsora már 19:15-kor elkezdődik, az M4 Sport stúdiójában szakértőként Marco Rossi várja majd a nézőket, Beregi Istvánnal, az MLSZ videóelemzőjével és a műsorvezető, Székely Dáviddal. A magyar válogatott szövetségi kapitánya a mérkőzés előtti felvezető műsorban, a szünetben és a találkozó utáni értékelésnél is a stúdió vendége lesz.

Korábban még nem volt olyanra példa, hogy a magyar labdarúgó-válogatott aktuális kapitánya szakértőként vállaljon szerepet az M4 Sport csatornán.

Természetesen érdemes már délután is az M4 Sporttal tartani, hiszen – ahogy mindig – a 16 órakor kezdődő első nyolcaddöntős mérkőzés előtt és után is érdekes információkkal, elemzésekkel, majd összefoglalókkal várja a közmédia sportcsatornája a nézőket. Mindezeken túl a vb eseményeivel foglalkozik a naponta 22:15-től látható Góóól!, valamint a 10 órakor kezdődő Góóól!2 című műsor is az M4 Sporton.

Kapcsolódó tartalom

A világbajnokság mérkőzéseit élőben az M4 Sporton, az m4sport.hu oldalon, és az M4 Sport applikációján is követhetik, így biztos nem maradnak le egyetlen pillanatról sem. Az applikációt használók további exkluzív érdekességekkel, unikális tartalmakkal és minden eddiginél több statisztikával is találkozhatnak. Ha pedig a négyévenként rendezett világesemény kulisszatitkaira is kíváncsiak a futballrajongók, hallgassák a helyszínről jelentkező  Gurulj be lassítva is! podcastot, amelyben a helyszíni kommentátorok számolnak be a stadionon túli vb-életről.

Labdarúgó-világbajnokság élőben az M4 Sporton, és az m4sport.hu oldalon!

A kiemelt kép illusztráció, fotó: MTI/Illyés Tibor

Ajánljuk még