Aktuális

Megsérült a NASA minihelikoptere, nem repülhet többet a Marson

Csak megfelelő ajánlat esetén tárgyal Laidouni eladásáról a Ferencváros

Megfelelő ajánlat esetén a Ferencváros hajlandó lenne tárgyalni a katari labdarúgó-világbajnokságon szerepelt tunéziai Aissa Laidouni eladásáról.

Erről Hajnal Tamás sportigazgató beszélt csütörtökön az M1-nek, hozzátéve, hogy természetesen abban az esetben lehet majd erről beszélni, ha a klub és a játékos számára is előnyös ajánlat érkezik be.

Dánia és Franciaország ellen kimagasló teljesítményt nyújtott, a középpálya domináns embere volt, védekezésben és támadásban is nagyszerűen futballozott, meg merte csinálni a kockázatosabb dolgokat is. A legnagyobb elismeréssel beszélhetünk a teljesítményéről” – nyilatkozta Hajnal Tamás.

A sportigazgató megjegyezte,

folyamatosan érdeklődnek a középpályás iránt, a mutatott teljesítménye pedig csak felerősítette ezt.

Laidouni jelenlegi értéke a mértékadó transfermarkt honlapja szerint 4 millió euró – ez már a sokszorosa annak, amennyiért a Ferencváros szerződtette –, ugyanakkor Hajnal Tamás szerint a valódi árat majd a piac határozza meg a játékos esetében. Ugyanakkor a futballistának érvényes szerződése van a zöld-fehérekkel és szabadságát követően január elején a jelenlegi helyzet szerint visszatér a Népligetbe.

Hajnal Tamás a várható téli játékosmozgással kapcsolatban elmondta, vannak tervek, amelyeket szeretnének megvalósítani, ugyanakkor nem egyszerű kihívás az Európa-liga nyolcaddöntőjére készülő keretet tovább erősíteni.

Ajánljuk még