Baleset

Meghalt egy nő, miután frontálisan egy vontatónak ütközött

Győztes gólt szerzett, majd kórházba került a csatár

A kedd esti Irán elleni mérkőzés után kórházba vitték Christian Pulisicet, aki az amerikaiak győzelmet és továbbjutást jelentő gólját szerezte a katari labdarúgó-világbajnokságon.

A támadó a 38. percben sérült meg, amikor a hálóba talált és közben ütközött az irániak kapusával. Pulisic nem is tudta megünnepelni a gólját, hosszú ideig ápolásra szorult, de folytatta a játékot, majd a félidőben lecserélték.

Kapcsolódó tartalom

A 24 éves csatár játéka így kérdéses a hollandok elleni nyolcaddöntőben szombaton. Kiesése jelentős veszteség lenne az Egyesült Államok együttesének, mivel a Chelsea futballistája az amerikaiak legismertebb és legjobb labdarúgója.

Ugyanakkor Pulisic kevéssel a meccs után, a kórházból üzent Twitter-oldalán a szurkolóknak, akik minden bizonnyal kissé megnyugodtak a csapat egyik legjobbjának nyolcaddöntős szereplését illetően.

Büszke vagyok a srácokra. Szombatra készen állok majd, ne aggódjatok” – olvasható a támadó oldalán.

Az Egyesült Államok Labdarúgó Szövetsége szerdán közölte, hogy az amerikai játékost kismedencei zúzódással diagnosztizálták és napokon belül visszatérhet a pályára. Pulisic már elhagyhatta a kórházat, és egy, a közösségi médiában megosztott videóból az is kiderült, hogy csapattársai ünnepelve fogadták őt a hotelban.

Kiemelt képünk: MTI/EPA

Ajánljuk még