Aktuális

Megsérült a NASA minihelikoptere, nem repülhet többet a Marson

Gólt szerzett az angol csatár, majd megható dolog történt

| Szerző: hirado.hu
Anglia könnyed háromgólos győzelmet aratott a walesi válogatott felett a katari labdarúgó-világbajnokság keddi napján, így elsőként jutott tovább a B csoportból. A nap hőse Marcus Rashford volt, aki két góllal vette ki a részét a sikerből. Első találata után az angol támadó megható üzenetet küldött az égbe, a mérkőzést követően pedig azt is elárulta, ki volt a címzett.

Emlékezetes este volt a keddi a Manchester United csatára számára. Rashford először duplázott a háromoroszlánosok mezében, ezzel bebiztosítva Anglia csoportelsősségét és továbbjutását a nyolcaddöntőbe a katari tornán.

A 25 éves futballista az első gólja után térdre borult és mindkét kezével az ég felé mutatott. Kezdetben senki sem értette, kinek üzent a megható gólörömmel, az összecsapás után azonban kiderült, mennyit jelentett a találat Rashfordnak.

Sajnos néhány napja elvesztettem az egyik barátomat. Hosszú harcot vívott a rákkal, ezért boldog vagyok, hogy sikerült gólt szereznem érte. A kezdetektől ő volt az egyik legnagyobb szurkolóm. Nagyszerű ember volt, és örülök, hogy belépett az életembe” – nyilatkozta a világbajnokságon immár három találatot jegyző támadó.

Kapcsolódó tartalom

Ajánljuk még