Baleset

Meghalt egy nő, miután frontálisan egy vontatónak ütközött

Megható videó került elő a brazil csodacsatárról

| Szerző: hirado.hu
Megható videó került elő Richarlisonról, aki eddig a brazil csapat egyik legjobbja a katari labdarúgó-világbajnokságon. A támadó a elsírta magát, amikor a foci-vb előtt eljutott hozzá a hír, hogy ott lehet a tornán.

Richarlison hosszú ideje kiváló teljesítményt nyújt a Premier League-ben, korábban az Evertonban, majd mostanában a Tottenhamben is remekül futballozott, ennek ellenére közel sem volt biztos, hogy a brazil válogatott tagjaként ott lehet a világbajnokságon.

Egyrészt Brazíliában szokásosan elég nagy a konkurencia csatárposzton, de ami jobban veszélyeztette a támadó szereplését, az az tény, hogy régóta sérüléssel bajlódott a tornát megelőzően. A brazil szövetségi kapitány ennek ellenére is bizalmat szavazott neki, Richarlison pedig a felvételek tanúsága szerint kitörő örömmel, könnyeivel küzdve ünnepelte, amikor a kerethirdetés során megtudta, a vb-n is képviselheti hazáját.

Richarlison azóta szépen bizonyította, Tite kiváló döntést hozott a beválogatásával, hiszen a Selecao a vb nyitófordulójában az ő két találatának – köztük egy csodálatos ollózós gólnak – köszönhetően győzte le 2–ra Szerbiát, emellett pedig a Svájc elleni győzelem során is jó játékkal segítette társait.

Kapcsolódó tartalom

Kiemelt kép: Richarlison gólt szerez a katari labdarúgó-világbajnokságon (Fotó: MTI)

Kapcsolódó hírek

Ajánljuk még