Baleset

Meghalt egy nő, miután frontálisan egy vontatónak ütközött

Foci-vb: összeverekedtek az öltözőben a belgák ászai a vereség után

| Szerző: hirado.hu
Sokkoló vereséget szenvedett vasárnap a belga labdarúgó válogatott a katari foci-vb-n. A játékosok a Marokkó elleni 2-0-s eredményt követően csalódottan kullogtak az öltözőbe, ahol aztán a hírek szerint elszabadultak az indulatok.

Az összecsapást követően a nemzeti együttes három emblematikus tagja, Kevin De Bruyne, Jan Vertonghen és Eden Hazard egymásnak ment. A dulakodásnak a belgák hórihorgas csatára, Romelu Lukaku vetett véget. Ezt követően a csapattársak igyekeztek nyugtatni a feleket – számolt be sajtóinformációkra hivatkozva Daily Mail.

Belgium 3 ponttal az F csoport harmadik helyén áll. A Marokkó elleni kudarc azt jelenti, hogy Roberto Martinez alakulatának az utolsó fordulóban az eddig veretlen, 4 pontos Horvátország ellen kötelező győznie, különben könnyen lehet, hogy az előző világbajnokság bronzérmese még a nyolcaddöntők előtt búcsúzni kényszerül a tornától.

Kapcsolódó tartalom

A mérkőzés kapcsán egyébként nemcsak az öltözőben szabadultak el az indulatok: marokkói migránsok ugyanis súlyos rendbontásokat okoztak győzelmüket ünnepelve Brüsszelben.

A randalírozók gyújtogattak, és komoly károkat okoztak. Rendőrökre is rátámadtak, akik csak vízágyú és könnygáz bevetésével tudták megfékezni a marokkóiakat.

A belga belügyminiszter elítélte a történteket, és azt mondta, hogy a társadalomnak van egy része, amely minden lehetőséget kihasznál, hogy tiltakozzon a belga értékrend ellen.

Kapcsolódó tartalom

Kiemelt kép: Jan Vertonghen a Belgium-Marokkó mérkőzés után (EPA/Rungroj Yongrit)

Ajánljuk még