Baleset

Meghalt egy nő, miután frontálisan egy vontatónak ütközött

Fair Play: a vereség után is autogramot adott ellenfelének a koreai játékos

| Szerző: hirado.hu
A ghánaiak elleni elveszített világbajnoki meccs után a dél-koreai válogatott támadója érthető módon meglehetősen szomorú volt. Az afrikai csapat szövetségi kapitánya, Otto Addo vigasztalta a kesergő csatárt, egy másik ghánai stábtag pedig egy közös fotót kért az ázsiai játékostól.

Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, Dél-Korea együttese fordulatos, eseménydús mérkőzésen 3-2-es vereséget szenvedett Ghánától a katari vb H csoportjának hétfő délutáni mérkőzésén.

Kapcsolódó tartalom

A találkozó után a koreaiak sztárja, Hungmin Szon eléggé elkámpicsorodva ballagott lefelé a pályáról, amikor előbb a ghánai szövetségi kapitány, a korábbi kiváló középpályás, Otto Addo lépett oda megvigasztalni a szomorú futballistát, majd az afrikai együttes egyik stábtagja kért tőle egy közös fotót.

Szon elképesztő alázatról tett tanúbizonyságot, és ismét megmutatta, miért is az egyik legszerethetőbb figura a mai futballban: ha nem is nagy örömmel, de készségesen teljesítette a ghánai szakember kérését.

Kövesse a velünk vb legfontosabb eseményeit az m4sport.hu egész napos hírfolyamán. 

Kapcsolódó tartalom

A kiemelt képen a szomorkodó Hungmin Szont (jobbra) a ghánai szövetségi kapitány, Otto Addo vigasztalja. Fotó: MTI/EPA/YONHAP

 

Kapcsolódó hírek

Ajánljuk még