logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Reagált a pimasz ghánai focista, aki lemásolta Ronaldo gólörömét

| Szerző: hirado.hu
Portugália csütörtökön 3-2-es győzelmet aratott Ghána felett a katari világbajnokság csoportkörében. Az összecsapáson a ghánaiak támadója, Osman Bukari látszólag odaszúrt Cristiano Ronaldónak, a mérkőzés után azonban cáfolta, hogy ez lett volna a célja.

Cristiano Ronaldo csütörtökön megdöntött rekordjai már önmagukban is elismerésre méltók. A ghánai válogatott második találatának szerzője, Osman Bukari azonban gólörömével gratuláció helyett látszólag odaszúrt egyet az ötszörös aranylabdásnak.

A portugál klasszis magabiztosan értékesített büntetőjét az évek óta rá jellemző mozdulatsorral ünnepelte a 65. percben. Két portugál és egy afrikai találattal később, a 89. percben aztán érkezett a ghánai Osman Bukari, aki góljával beállította a 3-2-es végeredményt, majd lemásolta Ronaldo gólörömét. A gesztus pedig a képek tanúsága szerint felbosszantotta a portugál játékost.

Bukari viszont később közösségi oldalán cáfolta, hogy ünneplése Ronaldo ellen irányult volna. Úgy fogalmazott: „Engem úgy neveltek, hogy tiszteljem a nálam idősebbeket, pláne ha az egyik példaképemről van szó”.

Kapcsolódó tartalom

Kiemelt kép: Osman Bukari lemásolta Cristiano Ronaldo gólörömét a katari világbajnokságon (Fotó: EPA/Rolex dela Pena)

Ajánljuk még