Rendkívüli

Kiszáll a republikánusok elnökjelölti versenyéből Ron DeSantis és Donald Trumpot támogatja

Foci-vb: mutatjuk, kinek szurkolhatunk csütörtökön

| Szerző: hirado.hu
Csütörtökön újabb négy mérkőzéssel folytatódik a katari labdarúgó-világbajnokság: 11 órától Svájc csap össze Kamerunnal, aztán Uruguay-Dél-Korea találkozóra kerül sor 14 órától. 17 órától Portugália játszik Ghánával, végül a Brazília-Szerbia meccsel zárul a játéknap. Az összecsapásokat az M4 Sporton és az M4sport.hu-n élőben követhetik.

11 órától egy Svájc-Kamerun találkozó nyitja a játéknapot, két hasonló játékerejű együttes csap össze, kiegyenlített meccsre számíthatunk.

Kapcsolódó tartalom

14 órától a Luis Suárez és Edinson Cavani fémjelezte Uruguay néz farkasszemet Dél-Koreával, akik leginkább első számú sztárjukban, Szon Hungminban bízhatnak. Mindkét gárda lendületes, kulturált futballt játszik, így remek mérkőzésre van kilátás.

A csütörtöki napon már Cristiano Ronaldo is pályára lép. Az ötszörös aranylabdás klasszis vezette portugálok az évek óta Afrika egyik legjobb csapatának számító Ghánával mérkőznek meg 17 órától.

A nap végére is marad még egy igencsak izgalmasnak ígérkező párosítás: a vb egyik fő esélyeseként emlegetett, sztárok sorával felálló Brazília ellenfele déli szomszédunk, a magyar válogatottal egyébként egy Eb-selejtezőcsoportba sorsolt Szerbia lesz 20 órától.

November 24.

11 óra: Svájc – Kamerun (G csoport)
al-Vakraal-Dzsanúb Stadion

14 óra: Uruguay – Dél-Korea (H csoport)
al-Rajján, Education City Stadion

17 óra: Portugália – Ghána (H csoport)
Doha974 Stadion

20 óra: Brazília – Szerbia (G csoport)
LoszaílLusail Iconic Stadion

Erre a linkre kattintva napokra lebontva olvashatják a világbajnokság teljes menetrendjét.

Ajánljuk még