logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

A ghánai kapitány vitatja a 11-est, Ronaldo büszke a rekordra

Otto Addo, a ghánai labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya élesen kritizálta a bírókat a Portugáliától elszenvedett 3-2-es vereség után a katari világbajnokságon.

Az európaiak első gólja előtt Cristiano Ronaldót buktatták a büntetőterületen belül – a sértett pedig értékesítette a 11-est –, de Addo másként látta az esetet.

Nem értem, miért ítéltek büntetőt, Mohammed Salisu először a labdát érte el. A videobírók valószínűleg elaludtak. Őrület, hogy vissza se nézték a történteket. Hibás döntés volt, ajándék a portugáloknak” – mérgelődött a szakvezető, hozzátéve, a meccs után beszélni akart a játékvezetővel, de közölték vele, hogy az amerikai Ismail Elfath egy megbeszélésre ment.

Kapcsolódó tartalom

Portugál kollégája, Fernando Santos diplomatikusan csak annyit mondott, hogy ha nem történt volna szabálytalanság, akkor a videobíró közbelépett volna.

Nem így történt, úgyhogy gondolom, nem volt mit ellenőrizni” – jelentette ki.

Az ötszörös aranylabdás Ronaldo az ötödik vb-jén is eredményes volt, amivel egyedüli csúcstartóvá lépett elő a férfiaknál.

Nagyon büszke vagyok erre a rekordra. Csodálatos pillanat volt, ráadásul nyertünk is” – közölte a 37 éves csatár, aki a Manchester Uniteddel történt szerződésbontásról csak annyit mondott: „Ezen a héten lezártunk egy fejezetet, a többi nem érdekes”.

Ajánljuk még