logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Rekordnézettség: az M4 Sportot nézte vasárnap a magyarok negyede

Fantasztikus programmal várta a közmédia sportcsatornája november 20-án a nézőket: Forma-1 szezonzáró nagydíj, labdarúgó-vb nyitómérkőzés, Dzsudzsák Balázs búcsúmérkőzése. A széles kínálat nézettségi rekordot is hozott: vasárnap 2 millió 333 ezer fő, a népesség 27,3 százaléka kapcsolt az M4 Sportra. 2022-ben eddig ez volt a csatorna legnézettebb napja. Szintén ezen a napon töltött egy átlagos néző a legtöbb időt a csatorna műsorainak nézésével, átlagosan 129 percet, vagyis több mint két órát.

Forma-1, Abu-Dzabi Nagydíj: több mint félmillió néző
Az évadzáró futamot 518 ezer néző követte élőben az M4 Sporton és 49 ezren az m4sport.hu oldalon. Ezzel ez a közvetítés volt november 20-án a harmadik legnézettebb a csatornán.

Katar-Ecuador, vb-nyitómérkőzés: magasabb nézettség mint az oroszországi nyitányon
A 2022-es labdarúgó-világbajnokság nyitómérkőzését a televízió nézők 15,1 %-a, 590 ezren követték a közmédia sportcsatornáján és 58 ezren az m4sport.hu oldalon. Ez a szám megelőzte a négy évvel ezelőtti oroszországi torna nyitányának nézettségét.

Magyarország-Görögország: az év legnézettebb felkészülési mérkőzése
Dzsudzsák Balázs búcsúmérkőzése volt a nap legnézettebb sporteseménye, 620 ezren követték élőben az M4 Sport csatornán a találkozót. A mérkőzés 1,3 millió embert ért el és az m4sport.hu oldalon is 66 ezren követték figyelemmel.

Labdarúgó-világbajnokság november 20. és december 18. között, élőben az M4 Sporton, az M4 Sport+-on és az m4sport.hu oldalon!

Ajánljuk még