logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Golovin Vlagyimir elégedett a női kéziválogatott eredményével, részben a játékkal is

Golovin Vlagyimir szövetségi kapitány a végeredményről és részben a mutatott játékról is elégedetten nyilatkozott, miután a magyar női kézilabda-válogatott 33–28-ra legyőzte Svájcot az Európa-bajnokság csoportkörének első fordulójában, pénteken Ljubljanában, ezzel nagy lépést tett a középdöntőbe jutás felé.

Számítottunk rá, hogy nehéz mérkőzés vár ránk, mert felkészültünk a svájciakból, és tudtuk, hogy nagyon gyorsan játszanak. A győzelemnek örülök, és a második félidőben mutatott játéknak is” – nyilatkozta a szakvezető.

A nemzeti csapat az első félidőben csak 1-0-nál vezetett, és még a 48. percben is 24-23-as hátrányban volt,

ezt követően azonban sokat javult a teljesítménye, ami a lőtt és a kapott gólok számában is megmutatkozott.

Hatvan percen keresztül küzdöttünk, és ma a legfontosabb a győzelem volt. Bízom benne, hogy ez a következő fordulókban jobb játékkal is párosul” – mondta Golovin.

Kapcsolódó tartalom

A magyarok vasárnap 18 órától Horvátországgal, kedden 20.30-tól pedig a címvédő Norvégiával találkoznak a szlovén fővárosban.

A középdöntőbe a csoport első három helyezettje jut.

Biztos vagyok benne, hogy két nap múlva Horvátország ellen sokkal jobb teljesítményt tud nyújtani fiatal csapatunk. A legfontosabb, hogy még jobban fel kell készülnünk a beálló körüli játékra, mert ezt Svájc ellen nem sikerült megoldanunk” – magyarázta a kapitány.

Ajánljuk még