logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Vasárnap operálják Gulácsit Innsbruckban

Vasárnap, Innsbruckban operálják meg Gulácsi Pétert, aki szerdán az RB Leipzig-Celtic (3-1) labdarúgó Bajnokok Ligája-mérkőzésen sérült meg.

A német klub a honlapján azt írta, a Leipzig csapatkapitánya szombaton utazik Ausztriába, ahol Christian Fink professzor végzi el a műtétet. A magyar válogatott kapusa az operáció után néhány napig még Innsbruckban marad, mielőtt visszatér Lipcsébe. Gulácsi a szerdai találkozón a 13. percben, passz közben sérült meg, és jobb térdében elszakadt az elülső keresztszalag.

Marco Rose vezetőedző pénteken azt mondta: lehet, hogy új kapus után kell nézniük, mert Gulácsi hosszú időre dőlt ki.

„Nem fogjuk elsietni a dolgokat. Olyasvalakinek kell lennie, aki ide illik, aki itt akar lenni, aki ismeri és érti a szerepét” – tette hozzá Rose, aki megdicsérte a Gulácsi helyére a Celtic ellen beállt Janis Blaswichot.

„Janis bejött, és kiváló munkát végzett” – jegyezte meg.

A tréner szerint a csapatnak valaki másra, egy tapasztaltabb cserekapusra lenne szüksége, mint a sorban következő 18 éves Jonas Nickisch.

Sajtóinformációk szerint a lipcseiek egyik kiszemeltje a 32 esztendős norvég Örjan Nyland, aki nyáron távozott az angol Readingtől, és azóta szabadon igazolható. A 39-szeres válogatott hálóőr 2015 és 208 között már védett a Bundesliga első, illetve másodosztályában érdekelt Ingolstadtban.

Ajánljuk még