Aktuális

Késsel szúrtak meg egy nőt Brüsszelben, méterekre az EU székházától

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Felcsúton szerezte meg első idegenbeli pontját a Fehérvár

A MOL Fehérvár FC 1-1-es döntetlent játszott a Puskás Akadémia otthonában a labdarúgó OTP Bank Liga 9. fordulójának vasárnap esti zárómérkőzésén, ezzel megszerezte első idegenbeli pontját.

Jobban kezdett a Puskás Akadémia, amit egy meg nem adott gól és egy kapufa is jelzett. A Fehérvár a félidő közepétől kezdett éledezni, bár kapura ekkor sem sok veszélyt jelentett. A szünethez közeledve nagyon leült a meccs, az egyetlen említésre méltó esemény az volt, amikor a Mezghranival történt ütközést követően Hangya Szilveszternek kiesett a foga.

Fordulást követően megint jól kezdett a Puskás Akadémia, Kiss Tamás pedig másodszor is eltalálta a kapufát, ezúttal fejjel. Nem sokkal később gólpasszal jelentkezett, Sahab Zahedi volt a gólszerző. Hátrányba kerülve megpróbált felpörögni a Fehérvár, többet is támadott, és egy sarokrúgást követően Kenan Kodro révén egyenlített.

Nyílttá vált a találkozó, mindkét gárda ment előre a győzelemért, amely végül egyiküknek sem jött össze.

OTP Bank Liga, 9. forduló:

Puskás Akadémia FC – MOL Fehérvár FC 1-1 (0-0)

———————————————-

Pancho Aréna, 1680 néző, v.: Bognár T.

gólszerzők: Zahedi (57.), illetve Kodro (78.)

sárga lap: Mezghrani (43.), Corbu (45+2.), van Nieff (90+4.), illetve Stopira (62.)

Puskás Akadémia:

—————

Tóth B. – Mezghrani, Batik, Stronati, Spandler, Ormonde-Ottewill – Favorov, Corbu (Urblík, 56.) – Kiss T. (van Nieff, 77.), Zahedi (Gruber, 72.), Baluta (Komáromi, 77.)

Fehérvár:

——–

Kovács D. – Bese B. (Nego, 68.), Serafimov, Larsen (Zivzivadze, 68.), Stopira, Hangya (Heister, 45.) – Rúben Pinto, Fiola – Kastrati (Bamgboye, 68.), Kodro, Dárdai P. (Makarenko, 84.)

Ajánljuk még