logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Róka tűnt fel a budapesti stadionban, de az igazi sokkot az óriási öngól okozta

| Szerző: hirado.hu
Az Újpest 4-0-ra legyőzte a Kisvárdát a labdarúgó OTP Bank Liga kilencedik fordulójának első szombati mérkőzésén. Felszabadítani akaró Vranjanin találta el nagyon szerencsétlenül a labdát, öngólt rúgott. A bajnoki előtt egy róka is feltűnt a Szusza Ferenc Stadionban.

A legutóbb ezüstérmes hazai csapat sorozatban a harmadik vereségét szenvedte el az élvonalban.
A találkozót eredetileg Kisvárdán rendezték volna, de a Várkerti Stadionban elhasználódott a gyep, ezért a piros-fehérek a pályaválasztói jog felcserélését kérték.

Egyértelműen az Újpest kezdte jobban és lendületesebben a találkozót, a technikai hibák azonban eleinte megakadályozták a nagyobb helyzetek kialakulását. A játékrész derekán a vendégeknek is volt néhány ígéretes akciójuk, de a lövések rendre elkerülték a kaput. Bő félóra elteltével a lila-fehérek jutottak vezetéshez egy öngóllal: a felszabadítani akaró Vranjanin találta el nagyon szerencsétlenül a labdát.

A fővárosiak lendületbe jöttek – Csoboth volt különösen elemében – és kifejezetten veszélyesen futballoztak a szünet előtti percekben, így Goure duplájával jószerivel el is döntötték a három pont sorsát az első félidőben.
A folytatásban a Kisvárdán a hármas csere sem segített, ugyanúgy a nagy kedvvel futballozó Újpest akarata érvényesült, ráadásul az 59. percben Kovacic utolsó emberként szabálytalankodott, így kiállította őt a játékvezető. A hazaiaknak tíz perc sem kellett, hogy emberelőnyben is betaláljanak, 4-0 után pedig mindkét csapat gyakorlatilag már csak a lefújást várta. Nem sokkal a vége előtt a szintén utolsó emberként szabálytalankodó Ötvöst is leküldte a pályáról a bíró, így a vendégek kilenc emberrel fejezték be a mérkőzést.

Ajánljuk még