logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Megvan, Tyson Fury kivel bokszol Joshua helyett

A korábbi világbajnok német Mahmoud Charr személyében máris megvan az ellenfele a WBC szervezet nehézsúlyú vb-címét őrző Tyson Furynak. A „Cigánykirály” menedzserének azért kellett új ellenfél után nézmni, mert az eredetileg kiszemelt Anthony Joshua a megadott határidőig nem írta alá a december 3-ra tervezett összecsapásról szóló szerződést.

A brit öklözőnek azután kellett új rivális után néznie, hogy hétfőn kiderült: mégsem csap össze honfitársával, Anthony Joshuával, aki a megadott határidőig nem írta alá a december 3-ra kitűzött találkozóra vonatkozó szerződést, emiatt pedig meghiúsul a „Britannia csatájaként” (Battle of Britain) beharangozott összecsapás.

A Fury-Charr találkozóra az elmaradt mérkőzés időpontjában, december 3-án kerül sor, a színhely pedig Manchester vagy Cardiff lesz.

„Alig várom, hogy olyan emberrel küzdjek meg, aki harcolni akar, akiben tűz és vágy van”

– írta az ellenfélcserét követően Instagramján Fury.

„Minőség döntés. Testvér, a legjobb műsort fogjuk nyújtani rajongóinknak” – válaszolta a libanoni születésű Charr, akinek a német mellett szíriai állampolgársága is van.

A 34 éves, veretlen Fury profi mérlege egy döntetlen mellett 32 győzelem, a 37 esztendős Charr pedig, aki 2017 és 2021 között birtokolta a WBA szervezet nehézsúlyú világbajnoki övét, eddigi 37 meccséből 33-at nyert meg (19-et kiütéssel), s négyet veszített el.

Ajánljuk még