logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Bondár és Babos párosa is nyert a budapesti női challenger-tornán

Bondár Anna és Babos Tímea párosa is bejutott az elődöntőbe a Római Teniszakadémián zajló, 115 ezer dollár (45,4 millió forint) összdíjazású salakpályás női challenger-tornán.

Bondár és Kimberley Zimmermann – akiket az első helyen emeltek ki a szervezők – mérkőzése szerdán sötétedés miatt 0:6, 3:3-nál félbeszakadt a brazil Ingrid Gamarra Martins és az indiai Prarthana Thombare ellen. A csütörtöki folytatás a magyar-belga duónak sikerült jobban, amely a harmadik szettet helyettesítő döntő rövidítésben kerekedett riválisa fölé.

A második kiemelt Babos Tímea, Tamara Zidansek páros 56 perc alatt mindössze négy gémet veszített Stolmár Rebeka és Szabanin Natália ellen. A magyar-szlovén duóra a négy között a Nagy Adriennt és Tóth Amarissát legyőző cseh Jesika Maleckova és Renata Voracova vár.

Egyesben az utolsóként versenyben maradt, második kiemelt Bondár Anna a pénteki elődöntőben a német Tamara Korpatsch-csal (118.) száll szembe.

Eredmények, negyeddöntő:

Dodin (francia)-Davis (amerikai) 5:7, 7:5, 6:2

Korpatsch (német)-Rus (holland) 6:3, 3:6, 6:0

korábban:

Bondár Anna (2.)-Tamara Zidansek (szlovén) 6:4, 3:6, 6:1

Tomova (bolgár)-Schmiedlova (szlovák) 6:1, 7:5

Az elődöntőben: Bondár-Korpatsch, Dodin-Tomova

páros, negyeddöntő:

Bondár Anna, Kimberley Zimmermann (magyar, belga, 1.)-Ingrid Gamarra Martins, Prarthana Thombare (brazil, indiai) 0:6, 6:4, 10-7 – döntő rövidítés

Babos Tímea, Tamara Zidansek (magyar, szlovén, 2.)-Stolmár Rebeka, Szabanin Natália 6:3, 6:1

Jesika Maleckova, Renata Voracova (cseh)-Nagy Adrienn, Tóth Amarissa 7:5, 6:2

Ajánljuk még