logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Újra pályán a válogatott: Németország-Magyarország Nemzetek Ligája mérkőzés pénteken az M4 Sporton és a Kossuth Rádióban!

Ismét futball lázban ég az ország, szenzációs menetelésbe kezdett a magyar labdarúgó-válogatott júniusban a Nemzetek Ligája csoportmérkőzésein, amit most Lipcsében folytathat. A nézettségi rekordot döntő, történelmi 0-4-es angol-magyar után nemzeti tizenegyünk Németország ellen lép pályára szeptember 23-án. Az M4 Sporton nemcsak a péntek esti mérkőzést követhetik, hiszen már csütörtökön este is Lipcsébe kapcsol a közmédia sportcsatornája: helyszíni bejelentkezéssel, hangulatjelentéssel várják a nézőket.

Sorra dőltek meg nyáron a nézettségi rekordok, a magyar válogatott szereplését a Nemzetek Ligájában rengetegen követték az Közmédiában. Marco Rossi együttese négy meccset követően vezeti csoportját, amelyben a pénteki rivális mellett még az olaszok és az angolok szerepelnek. A tét óriási: amennyiben a nemzeti csapat folytatja bravúros sorozatát, és pontot szerez, biztossá válik, hogy Gulácsiék az elitligában maradnak, amire előzetesen igen kevés esélyt adtak a szakértők. Hogy miként folytatódik a csapat sikerszériája pénteken este kiderül, hiszen a magyar labdarúgó-válogatott Lipcsében lesz a németek vendége a Nemzetek Ligája A divíziójának 5. fordulójában, a találkozó 20:45-kor kezdődik.

A németek elleni visszavágóra már két nappal korábban hangolódhatnak a nézők, hiszen szerdán és csütörtökön 18:30-tól a csatorna megismétli az együttes eddigi mérkőzésit, ráadásul csütörtökön 20:30-tól a Gurulj be lassítva podcast különkiadása jelentkezik élőben, Lipcséből, a mérkőzés helyszínéről.

Még egy utolsó csoportkörös szereplés vár a magyar válogatottra a Nemzetek Ligájában, hazai pályán az olaszok ellen zárják szereplésüket hétfőn. 20:45-től ezt a mérkőzést is közvetíti az M4 Sport és az m4sport.hu oldalon, valamint a Kossuth Rádióban is követhető majd a találkozó.

Nemzetek Ligája mérkőzések:

szeptember 23., 20:45: Németország – Magyarország
szeptember 26., 20:45: Magyarország – Olaszország

Nemzetek Ligája mérkőzések az M4 Sporton, az m4sport.hu oldalon és a Kossuth Rádióban!

Kiemelt kép: MédiaKlikk.hu

Ajánljuk még