logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Öttusa Eb - Győzött a magyar férfi csapat, arany és ezüst egyéniben

Aranyérmet nyert a Bereczki Richárd, Szép Balázs, Demeter Bence összeállítású magyar csapat a székesfehérvári öttusa Európa-bajnokság férfi versenyében, melyben egyéniben Bereczki nagy fölénnyel győzött, Szép pedig második lett. A döntő további hazai résztvevői is remekeltek, Demeter az utolsó métereken hajrázta le Bőhm Csabát, ezzel a hatodik és a hetedik hely lett még a magyaroké. A bronzérmet az ukrán Makszim Aharusev harcolta ki. Csapatban a magyarok mögött a franciák és a csehek végeztek a második, illetve harmadik helyen. A nap során korábban második lett a Gulyás Michelle, Simon Sarolta, Barta Luca összeállítású csapat a nők versenyében. Egyéniben Gulyás a harmadik, Simon a hatodik, Barta a tizedik, Guzi Blanka pedig a 11. helyen végzett. Címlapfotó illusztráció. 

A döntő további hazai résztvevői is remekeltek, Demeter az utolsó métereken hajrázta le Bőhm Csabát, ezzel a hatodik és a hetedik hely lett még a magyaroké.

A bronzérmet az ukrán Makszim Aharusev harcolta ki.

Csapatban a magyarok mögött a franciák és a csehek végeztek a második, illetve harmadik helyen.

A nap során korábban második lett a Gulyás Michelle, Simon Sarolta, Barta Luca összeállítású csapat a nők versenyében. Egyéniben Gulyás a harmadik, Simon a hatodik, Barta a tizedik, Guzi Blanka pedig a 11. helyen végzett.

Ajánljuk még