logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

A Liverpool FC vezetőedzője nem támogatja az All Star-gála ötletét

Jürgen Klopp, a Liverpool FC vezetőedzője nem támogatja a Chelsea amerikai tulajdonosának ötletét, miszerint az észak-amerikai profiligákhoz hasonlóan rendezzenek All Star-gálát a labdarúgó Premier League-ben.

Todd Boehly egy keddi New York-i konferencián úgy fogalmazott, hogy a Premier League „tanulhatna egy kicsit az amerikai sportágaktól”, tarthatna All Star-gálát, amellyel pénzt gyűjthetne az alacsonyabb osztályú klubok számára.

Mit tudok erre mondani? Talán el akarja hozni a Harlem Globetrotterst is, és összeengedni egy labdarúgócsapattal?” – fogalmazott gúnyosan Klopp az AFC Ajax ellen kedden 2-1-re megnyert Bajnokok Ligája-mérkőzés után. Szerinte a fő probléma, hogy a versenynaptár eleve zsúfolt, és abban nincs hely egy ilyen gála számára.

Amikor talál időpontot, felhívhat. Elfelejti, hogy Amerikában a nagy sportágakban a játékosoknak négyhónapos szünetük van, így nagyon boldogok, hogy ezekben a szünetekben sportolhatnak egy kicsit. A futballban teljesen más a helyzet” – tette hozzá a Liverpool vezetőedzője.

A tengerentúlon a baseball (MLB), a kosárlabda (NBA) és a jégkorong (NHL) a szezon felénél tart All Star-gálát, míg az amerikaifutball (NFL) a nagydöntő, a Super Bowl előtti vasárnap rendezi a gálának beillő Pro Bowlt.

Boehly a Chelsea mellett résztulajdonosa az MLB-s Los Angeles Dodgersnek, és van érdekeltsége az NBA-ben szereplő Los Angeles Lakersben is.

Ajánljuk még