logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Megműtötték Pogbát, mutatjuk, mennyit kell kihagyjon

A térdműtétet elvégző orvos szerint nyolchetes kihagyás vár Paul Pogbára, a világbajnoki címvédő francia labdarúgó-válogatott középpályására, aki így várhatóan pályára léphet a november 20-án rajtoló katari vb-n.

Roberto Rossi, a torinói Mauriziano Umberto Kórház otropéd-traumtológiai főorvosa szerdán a Tuttosport olasz lapnak azt mondta, a Juventus játékosának operációja jól sikerült, az edzéseket pedig várhatóan két hónap múlva kezdheti újra.

A világbajnok francia középpályás jó ideje küzdött térdsérülésével, de nem akart műtétet. Helyette konzervatív kezelést választott, amely azonban nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, emiatt feküdt hétfőn kés alá. A főorvos elmondta, hogy a sérülés rosszabb lett az elmúlt hetekben, emiatt volt szükség a beavatkozásra, amelyet egyébként már júliusban is javasoltak Pogbának.

A 29 éves játékos hat évig futballozott a Manchester Unitedben,

nagy szerepet vállalt a franciák 2018-as vb-győzelmében, júliusban pedig aláírt – pályafutása során másodszor – a Juventushoz.

A torinói csapatban egyelőre nem lépett pályára tétmeccsen a sérülése miatt. A franciák november 22-én az ausztrálok ellen mutatkoznak be a katari viadalon, a csoportkörben még a dánokkal és a tunéziaiakkal találkoznak.

Ajánljuk még