logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Vettel és Mick Schumacher már szerdán visszatér – a futballpályára

| Szerző: hirado.hu
A koronavírus miatti korlátozások feloldása óta először ismét megrendezik a „Champions for Charity” (kb. A Jótékonykodás Bajnokai) elnevezésű futballgálát szerda este a frankfurti Waldstadionban. Pályára lép mások mellett a német labdarúgó-válogatott sztárja, Mats Hummels, valamint a négyszeres Forma–1-es világbajnok Sebastian Vettel és Michael Schumacher fia, Mick is.

Németország legnagyobb jótékonysági labdarúgó-mérkőzéseként hirdetik a szervezők a helyi celebek és a legendás német (ex-)sportolók összecsapását, amelynek kezdőrúgására ma este 6 órától kerül sor a frankfurti Waldstadionban.

A rendszerint fesztelen hangulatú, barátságos gálameccsen több német világklasszis sportoló is stoplis cipőt húz a nemes cél érdekében.

Pályára lép például a német labdarúgó-válogatott és

a Borussia Dortmund középhátvédje, Mats Hummels; a négyszeres Forma–1-es világbajnok Sebastian Vettel; az észak-amerikai profi kosárlabdaliga (NBA) egykori sztárja, Dirk Nowitzki, valamint az F1-ben második szezonját töltő Mick Schumacher is.

Az esemény honlapja szerint a német sportrajongók már tíz eurótól (kb. 4100 forint) jegyet válthatnak az este 6 órakor kezdődő mérkőzésre, és sorban állhatnak a sztárok autogramjáért, vagy akár egy közös fotóért is.

 

Ajánljuk még