logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Forma-1 Magyar Nagydíj: A versenyhétvége minden mozzanata három napon át az M4 Sporton

| Szerző: hirado.hu
Jön az év egyik, ha nem a legjobban várt hétvégéje. A Forma-1-es Magyar Nagydíj minden pillanatát követhetik a nézők az M4 Sporton és az m4sport.hu oldalon. A szabadedzések és a futam mellett helyszíni bejelentkezésekkel, exkluzív interjúkkal várják a közmédia nézőit július 29-31. között a teljes versenyhétvégén.

Folyamatosan rekordokat dönt a Forma-1 nézettsége, amelyet 2022-ben átlagosan több mint félmillió magyar követ az M4 Sporton. A hagyományosan a legnézettebb futamra, a Magyar Nagydíjra kiemelten készül a közmédia sportcsatornája. A versenyhétvége minden eseményét, pillanatát követhetik a nézők és a helyszínen érezhetik majd magukat.

(Fotó: MTVA)

Az M4 Sport és az m4sport.hu nemcsak a július 29-31. között zajló nagydíjat, hanem a betétsorozatok futamait is közvetíti, így a Forma-2, a Forma-3 versenyeit és a pilótaparádét is élőben követhetik a nézők.

A Forma-1-es Magyar Nagydíj első szabadedzése pénteken 13:55-től látható, az időmérő szombaton 15:35-kor kezdődik, míg a futam vasárnap 13:30-kor rajtol.

Eközben a közmédia sportcsatornáján a betétsorozatok futamain kívül folyamatosan a legfrissebb hírekkel jelentkeznek a riporterek a boxutcából és a paddockból. Sőt, szinte a rajtrácsról láthatnak exkluzív interjúkat a nézők, és beleshetnek a világ egyik legnagyobb sporteseményének kulisszái mögé.

Nemcsak az autóverseny nézőinek lesz érdemes már péntektől az M4 Sporttal tartaniuk, ugyanis az OTP Bank Liga is újraindul, így a magyar labdarúgás szerelmeseire is sportos hétvége vár.

Forma-1 Magyar Nagydíj – július 29-31. között a teljes versenyhétvége az M4 Sporton és az m4sport.hu oldalon!

Ajánljuk még