logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Nézze velünk, ahogy új szintre kerül a női labdarúgás!

A magyar női vízilabda válogatott vb-n nyújtott szenzációs menetelését követően a közmédia sportcsatornáján továbbra is a nőké a főszerep. Július 6-án kezdődik az UEFA női labdarúgó-Európa-bajnokság, amelyet élőben követhetnek az M4 sporton és az m4sport.hu oldalon, a csatorna legismertebb kommentátorainak közvetítésében.

A júniusi vizes vb után júliusban a labdarúgás kerül a fókuszba az M4 Sporton. Július 6-án elrajtol a 2022-es női labdarúgó-Európa-bajnokság, amelynek Anglia ad otthont. A kontinensviadal nyitómérkőzését a házigazda angol válogatott vívja Ausztria csapatával. A július 6-án, 21 órakor kezdődő összecsapást az Old Traffordban rendezik, ahol telt ház, 73 ezer néző várja a csapatokat. A női labdarúgás iránti érdeklődést mutatja, hogy a július 31-i döntőre is elkelt már minden jegy: a finálét a Wembley Stadionban rendezik, ahol több mint 87 ezren szurkolnak majd a lelátón.

A torna rangját mutatja, hogy az eseményre a közmédia sportcsatornája is válogatott stábbal készül. Az Eb-mérkőzéseit az M4 Sport legismertebb kommentátorai közvetítik: Hajdú B. István, Ujvári Máté, Varga Ákos, Varga Péter és Tóth Attila.

Az Eb első heti mérkőzései az M4 Sporton:
·        július 6., 21 óra: Anglia – Ausztria
·        július 7., 21 óra: Norvégia – Észak-Írország

UEFA női labdarúgó-Európa-bajnokság – július 6-tól 31-ig az M4 Sporton!

Ajánljuk még