logo

Műsorújság

Rendkívüli

Holtan került elő a Kis-Duna-ágban eltűnt bv-dolgozó

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

A Barcelonába igazolhat Ronaldo

| Szerző: hirado.hu
A hírek szerint a katalán klub elnöke, Joan Laporta és a portugál csatárcsillag ügynöke, Jorge Mendes találkozott egymással, és Cristiano Ronaldo klubváltása is terítékre került – közölte az m4sport.hu.

 

Azt írták, hiába volt jó szezonja a Manchester Unitedben az ötszörös aranylabdásnak, az új tréner, Erik ten Hag érkeztével még Ronaldo helye is bizonytalanná vált a klubnál – egyes hírek szerint a 37 éves támadó nem érzi, hogy része lenne a holland edző terveinek.

Természetesen rögtön elindult a találgatás, hova igazolhat Ronaldo: egyes beszámolók szerint a Chelsea és a Bayern München, a Roma és a Napoli is érdeklődik iránta, most pedig úgy fest, a Barcelona is beállt a sorba – tették hozzá.

Az AS értesülései szerint a katalán klub elnöke, Joan Laporta és Ronaldo ügynöke, Jorge Mendes Barcelonában találkozott egymással, a vacsorán pedig Rúben Neves, Rafa Leao és Bernardo Silva – mind Mendes szárnyai alá tartoznak – mellett arról is szó esett, milyen esélye lehet megszerezni a Barcának a Real Madrid korábbi ászát.

Az AS úgy tudja, Laporta már 2021 nyarán is kivetette volna hálóját Ronaldóra, ám a klub nehéz gazdasági helyzete miatt akkor esély sem volt az üzletre, így a játékos az MU-ba igazolt a Juventusból.

Az átigazolások terén mértékadónak tartott Fabrizio Romano szerint azonban a hétfői üzleti beszélgetésen nem esett szó Ronaldóról és a szerződtetéséről – zárták.

Ajánljuk még