logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Hajrá, magyarok! A magyar férfi vízilabda-válogatott az Egyesült Államok ellen javíthat a vizes vb-n

| Szerző: hirado.hu
2017 után ismét Magyarország ad otthont a vizes világbajnokságnak, amelynek versenyei vasárnapig tartanak. A hirado.hu mindennap megmutatja, kik azok a magyar versenyzők, akikért az aktuális versenynapon szoríthatunk. Pénteken férfi vízilabdázóinknak szurkolhatunk, akik az Olaszország ellen elvesztett negyeddöntő után az 5. helyért harcolnak tovább. A helyosztók első mérkőzését az Egyesült Államok csapatával játssza Märcz Tamás legénysége.

 

Miután szerda este 11–10-re kikapott Olaszországtól a negyeddöntőben, a vereséggel pedig eldőlt, hogy nem lesz érmes a magyar férfi vízilabda-válogatott a budapesti vizes világbajnokságon, Märcz Tamás legénysége az 5–8. helyért játszhat a folytatásban.

A helyosztók első mérkőzésén az amerikai válogatottval vívnak rangadót férfi pólósaink a margitszigeti Hajós Alfréd sportuszodában.

Kapcsolódó tartalom

Märcz Tamás szövetségi kapitány úgy véli, hogy habár az olaszok elleni negyeddöntős kudarc fejben megviselte a csapatot, motiválttá lehet tenni a játékosokat az ötödik hely megszerzésére.

Märcz Tamás szövetségi kapitány a vizes világbajnokság férfi vízilabda tornájának negyeddöntőjében játszott Magyarország–Olaszország mérkőzés szünetében a margitszigeti Hajós Alfréd Nemzeti Sportuszodában 2022. június 29-én (Fotó: MTI/Illyés Tibor)

Július 1., péntek:

21:00 – Vízilabda (helyosztó, az 58. helyért)

  • Magyarország–Egyesült Államok (férfi)

10:00 Női műugrás (3 m), selejtező
16:00 Női műugrás (3 m), elődöntő
19:00 – 10 m-es vegyes szinkronugrás, döntő

A vizes-vb versenyeit az M4 Sport és az m4sport.hu élőben közvetíti.

Ajánljuk még