logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Papp Dániel: Rendkívüli, hogy ennyi idő alatt professzionálisan összeállt a vb és a közvetítés is

Beugróként rendkívüli teljesítményként értékelte a magyarországi vizes világbajnokság rendezését az eddig eltelt időszak alatt Papp Dániel, az MTVA vezérigazgatója.

„Óriási ez a teljesítmény. Először az országunk és a vizes vb szervezői előtt hajtsunk fejet, utána jöhetnek természetesen a mi kollégáink is” – fogalmazott az MTVA vezérigazgatója, aki szombaton az – olasz sikerrel zárult – 4×100-as férfi vegyesváltó ünnepélyes eredményhirdetésénél virágcsokrot adott át az érmeseknek.

„Rendkívüli dolog, hogy ennyi idő alatt ilyen professzionálisan összeállt ez a világbajnokság és a közvetítés is.”

Papp Dániel kiemelte: előre tudtak lépni a korábbi világbajnoksághoz képest, példaként megemlítette, hogy több kamera állt rendelkezésükre emiatt például tudták követni az úszókat a melegítő medencénél is.

Ez egy nagyon profi teljesítmény”- szögezte le.

Eredetileg májusban Fukuokában rendezték volna a világbajnokságot, amelyet tavalyról halasztottak el, de a nemzetközi szövetség (FINA) február elején közölte, hogy az eseményt tovább halasztják, és Fukuoka 2023-ban lesz házigazda, a 2023 novemberére kiírt dohai vb-t pedig 2024 januárjára halasztják. Február 7-én aztán azt is bejelentette a FINA, hogy az újonnan kiírt 2022-es vb-nek Budapest lesz a házigazdája, illetve központja.

Ajánljuk még