logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Száz palacsintával várják haza Milák Kristófot

| Szerző: hirado.hu
Érthetően rettenetesen büszkék a szülei a kedden világcsúccsal győző Milák Kristófra.

 

Bevett szokás a Milák családban, hogy a nagy versenyek előtt nem igazán találkoznak egymással a szülők és Kristóf. Mivel, ahogy az édesapa fogalmazott, ő csak ugatja az úszást, mint kutya a holdat, neki és feleségének mindössze a szurkolás marad. Így volt ez kedd este is a Duna Arénában, amikor Kristóf világcsúccsal nyerte meg a 200 méteres pillangóúszást.

Kapcsolódó tartalom

– emlékezett vissza a finálé előtti pillanatokra Milák Mihály.

Rezzenéstelen ábrázattal jött, egy mosoly, egy apró grimasz sem volt az arcán, kicsit meg is ijedtem. De, aztán a pillangó repülni kezdet, és szárnyalt egészen a világ tetejéig” – tette hozzá a Borsnak adott interjúban. 

Milák Mihály szemébe könnyek szöktek, amikor Kristófot magához ölelhette a díjkiosztó után a színfalak mögött. Az édesanyja is törölgette a szemét, és a mindig kőkemény Kristófnak is megcsillant valami a szemében.

A képre kattintva galéria nyílik

„Az jutott eszembe, hogy tessék, nézzék meg, ő a mi fiunk” – folytatta a büszke apa. „Szavakkal jószerivel ki nem mondható, amit éreztem. Eufóriában voltam az úszása alatt és akkor is, amikor végre magamhoz ölelhettem Kristófot”.

Mihály és felesége, Ildikó nem tagadták, hogy a világra szóló eredmény után, még másnap délelőtt sem tudták feldolgozni azt az élményt, amivel Kristóf megajándékozta őket a csodálatos estén.

„Szerintem Kristóf biztosan nem tudta, hogy milyen különleges nap a június 21″ – mondta Milák Mihály. „Igaz, neki nem is kell tudnia, hogy ezen a napon vettem feleségül az édesanyját pontosan harminckét évvel ezelőtt”– tette hozzá.

Sokáig nem örvendezhetett együtt a boldogságban úszó Milák família, hiszen Kristófra még vár egy nem akármilyen feladat, a százméteres pillangó.

Kristófon látom, hiszen azért ismerem annyira a fiamat, hogy kihegyezi magát a számra. – célzott az édesapa a fia kedvenc ételére.

Kapcsolódó tartalom

Array
(
    [replacement] => [galleryreference id="8487877" align="aligncenter"]
    [shortcode] => 
		
		

    [title] => Milák Kristóf címét megvédve világcsúccsal aranyérmet nyert 200 méteres pillangóúszásban kedden a budapesti vizes világbajnokságon.
    [image] => //hirado.hu/wp-content/uploads/sites/7/2022/06/PSX_20220621_194125-1024x576.jpg
    [alignment] => aligncenter
)

Ajánljuk még