logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Videó: A City-szurkolók ünneplésének a kapu és az ellenfél kapusa lett az áldozata

A Premier League zárófordulójában az éllovas Manchester City 0-2-ről fordítva 3-2-re verte az Aston Villát, ezzel megvédte bajnoki címét, a lefújást követően a csapat szurkolói elözönlötték a pályát, közben tönkretették az Etihad Stadion egyik kapuját, illetve megtámadták az ellenfél kapusát – számolt be róla az M4sport.hu.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

M4 Sport (@m4sportofficial) által megosztott bejegyzés

A mérkőzés után Steven Gerrard, a birminghami csapat menedzsere amiatt háborgott, hogy a manchesteri csapat szurkolói megtámadták Robin Olsent, a Villa kapusát, aki a pályáról próbált lemenni, ezért az edző a Manchester Cityt hibáztatja a szervezési hiányosságok miatt.

Arra a kérdésre, hogy mindenki rendben lejött-e a pályáról, Gerrard azt felelte: „A válasz nem. A kapusomat megtámadták. Úgy gondolom, hogy ezeket a kérdéseket Pepnek és a Manchester Citynek kellene feltennie.

Az esettel kapcsolatban a City egy közleményt adott ki honlapján, amelyben sajnálatát fejezi ki, hogy a kapustámadás megtörténhetett.

A Manchester City őszintén bocsánatot szeretne kérni az Aston Villa kapusától, Robin Olsentől, akit a végső sípszó után bántalmaztak a mai mérkőzésen, amikor a szurkolók pályára léptek” – írták a hivatalos nyilatkozatban. A klub azonnali vizsgálatot indított, és amint beazonosítják a felelőst, határozatlan időre kitiltják a stadionból.

Ajánljuk még