logo

Műsorújság

Rendkívüli

Hamarosan bejelentést tesz Orbán Viktor

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Rá sem ismerni Ronaldóra, mutatjuk, hogy néz ki most a brazil futball-legenda

| Szerző: hirado.hu
Emlékeznek még a brazil válogatott zseniális labdazsonglőrére? Most tőle szokatlan környezetben és frizurával jelent meg.

Háromszor lett az év labdarúgója, kétszer nyert világbajnoki címet, egyszer pedig ezüstöt és hasonló éremkollekciót gyűjtött a Copa Americákon. Azon kevés játékosok egyike, akik játszottak a Barcelonában és a Real Madridban, illetve az Internazionaleban és az AC Milánban is.

Pályafutásának (egyik) csúcsa alighanem a 2002-es világbajnokság volt: nemcsak nyolc gólja – amivel aranycipőt szerzett – marad emlékezetes, de különleges frizurája is örökre „beégett” sokak retinájába.

Ronaldo a világbajnoki trófeát tartja a kezében 2002. június 30-án Jokohamában, a Brazília-Németország világbajnoki döntő után – góljai mellett frizurája is örökre emlékezetes marad (Fotó: MTI/EPA/ALBERTO ESTEVEZ)

A Fenomén – akit sokan a mai napig az „igazi” Ronaldónak hívnak, hogy megkülönböztessék Cristiano Ronaldotól – 2011-ben, a brazil Corinthians játékosaként „akasztotta szögre” a csukáját és vonult vissza.

A most 46 éves egykori sztárjátékos hétfőn a Világgazdasági Fórumon tűnt fel Davosban.

Ronaldo egykori brazil futballista a FIFA bajnoki trófeájával az 51. Világgazdasági Fórumon Davosban 2022. május 23-án (Fotó: MTI/EPA/Keystone/Laurent Gillieron).

 

Ajánljuk még