logo

Műsorújság

Rendkívüli

Hamarosan bejelentést tesz Orbán Viktor

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Szívmelengető, ahogy Lisztes Krisztián a fiáról mesél

| Szerző: hirado.hu
A Lipcse tegnapi sikerével egy csapásra megduplázódott a Német Kupa magyar győzteseinek száma. 18 év telt el azóta, hogy legutóbb magyar játékos nyert német kupát: Lisztes Krisztián volt az, aki most a stúdióban értékelte a mérkőzéseket.

Négy magyar labdarúgó játszott kupa-döntőt tegnap este Németországban. Győzött a Lipcse, amelyben Gulácsi Péter, Willi Orbán és Szoboszlai Dominik is fontos szerepet kapott a fináléban. A másik oldalon a Freiburgban Sallai Roland gólpasszt adott, de csapata tizenegyesekkel elbukta a döntőt. 18 év telt el azóta, hogy legutóbb magyar játékos nyert német kupát: Lisztes Krisztián volt az, aki a stúdióban értékelte a mérkőzéseket.

49-szeres válogatott labdarúgó 17 éves fia is szóba került.

Kapcsolódó tartalom

Lisztes elmondta, hogy nagyon büszke a gyermekére és bízik abban, hogy a fejlődése töretlen marad.
„Neki is rengeteget kell fejlődnie, de jó úton halad. Úgy gondolom, hogy megvan a játékképessége. Meghaladja a korát és az adottságai nagyon jók!” – mondta Lisztes.

A Lipcse tegnapi sikerével egy csapásra megduplázódott a Német Kupa magyar győzteseinek száma. 1957-ben a Bayern München kapusaként Fazekas Árpád, 1988-ban a Frankfurttal Détári Lajos, és 1997-ben a Stuttgarttal, 2004-ben pedig a Brémával Lisztes Krisztián lett kupagyőztes Németországban. Tegnap pedig rögtön újabb három magyar válogatott labdarúgó neve került fel a listára: Gulácsi Péter, Willi Orbán és Szoboszlai Dominik is fontos szerepet kapott a Freiburg elleni döntőben.
Gulácsi Péter egyébként csapatkapitányként egész éjjel őrizte a trófeát, amiről a közösségi oldalára reggel feltöltött fotó is árulkodik. Ezen a magyar válogatott kapusa az ágyból köszöntötte a szurkolókat a kupával a kezében.
Ahogy arról írtunk, óriási tettnek tartja Gulácsi Péter, az RB Leipzig labdarúgócsapatának kapusa, hogy a Német Kupa megnyerésével megszerezték a klub történetének első trófeáját.

Kapcsolódó tartalom

 

Ajánljuk még