logo

Műsorújság

Rendkívüli

Orbán Viktor: A rezsit megvédjük, az extraprofitot elvonjuk!

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Mentőautó érkezett a kupadöntőn a stadionba, mindenki lélegzetvisszafojtva nézte, mi történik

| Szerző: hirado.hu
A Gulácsi Péter, Willi Orbán és Szoboszlai Dominik csapata, az RB Leipzig nyerte a labdarúgó Német Kupát, amely a szombat esti berlini döntőben 1-1-es döntetlen után 11-esekkel győzte le a Sallai Rolandot foglalkoztató Freiburgot. A mérkőzést azonban kis híján tragédia árnyalta be.

A mérkőzés lefújását követően hosszasan csúszott a díjátadó, ugyanis a hírek szerint egy fotós rosszul lett a pálya szélén, a lipcseiek kispadjához közel. Először nem volt egyértelmű, hogy mi történik.

Az orvosi stáb azonnal a segítségére sietett, leplekkel takarták el az ápolást, miközben egy mentőautó is begurult a helyszínre.

Fotó: MTI/EPA

Néhány percre megfagyott a levegő, a stadion azonnal elcsendesedett. Sokaknak felrémlett a dán Christian Eriksen esete, aki a tavalyi labdarúgó-Európa-bajnokságon esett össze a pályán, majd újra kellett éleszteni.

A német média közlése szerint az újságíró állapotát végül sikerült stabilizálni. A mentőautó a közönség tapsa mellett gurult ki a stadionból, ezután folytatódott a díjátadó ceremónia.

A lipcseiek a büntetőpárbajt 4-2-re megnyerték és történetük során két vesztett döntő után először hódították el a trófeát.

 

Ajánljuk még