logo

Műsorújság

Rendkívüli

Hamarosan bejelentést tesz Orbán Viktor

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Gulácsi emelte magasba a Német Kupa-trófeát – mutatjuk az ünneplés legszebb pillanatait

| Szerző: hirado.hu
Gulácsi Péter, Willi Orbán és Szoboszlai Dominik csapata, az RB Leipzig nyerte a labdarúgó Német Kupát: a szombati, berlini döntőben 1-1-es döntetlen után 11-esekkel verte a Sallai Rolandot foglalkoztató Freiburgot. A kupagyőztesnek járó trófeát a csapatkapitány, Gulácsi emelhette a magasba, a játékosok pedig a díjátadó ünnepség után a szurkolókkal együtt perdültek örömtáncra. Mutatjuk a lipcseiek ünneplésének legszebb pillanatait.

 

A mérkőzés lefújását követő díjátadó ceremónia kezdete nem várt módon alakult, mivel egy fotós rosszul lett a pálya szélén, akit újra is kellett éleszteni. A szervezők az ápolás miatt a szurkolók türelmét kérték, de miután a fotós állapotát sikerült stabilizálni, kis késéssel végül megkezdődhetett az ünneplés.

A győztesnek járó kupát a Lipcse csapatkapitánya, Gulácsi Péter emelhette a magasba. A magyar válogatott első számú hálóőre a Facebook-oldalán közzétett posztban osztotta meg a győzelem utáni érzéseit a követőivel, egyúttal pedig jobbulást is kívánt a ápolásra szoruló fotósnak.

„Nem tudom leírni, mit jelent számunkra ez a cím! Felértünk a csúcsra! Együttérzek azzal a személlyel, akinek orvosi segítségre volt szüksége! Köszönöm a közönségnek, hogy tiszteletben tartják az igazán fontos dolgokat az életben! Mielőbbi jobbulást kívánok” – írta bejegyzésében Gulácsi, majd nem sokkal azután egy fotót is posztolt, amelyen Szoboszlai Dominik, Willi Orbán és néhány másik csapattárs társaságában a trófeával ünnepel.

A kupaátadást követően a játékosok a szurkolókhoz fordultak, hogy köszönetüket fejezzék ki az egész évben nyújtott odaadó támogatásukért. A Lipcse hivatalos Twitter-oldalán közzétett fotón jól látható, hogy a csapat menedzsere, Domenico Tedesco sem maradt ki a „rakásból”.

A drukkerek egy emberként éltették a győztes gárdát, cserébe pedig a trófeát is testközelből csodálhatták meg.

Az örömmámor végül a mérkőzést követő sajtótájékoztatón és az öltözőben csúcsosodott ki. A lipcseiek szakvezetője, Domenico Tedesco javában az újságírók kérdéseire válaszolt, amikor a játékosok hirtelen előbukkantak a színfalak mögül és sörrel „öntötték nyakon”, majd együtt ünnepeltek tovább.

Az öltözőben történt asztaltáncról és nótázásról a magyar válogatott védője, Willi Orbán osztott meg egy videófelvételt.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Willi Orbán (@williorban4)

A sörfürdő után Tedesconak végül sikerült nyilatkoznia a mérkőzéssel kapcsolatban.

„Nagyon jó meccset játszottunk, különösen a második félidőben, emberhátrányban. Még mindig nem fogtam fel, csodálatos érzés. A srácok nagyon kitettek magukért, csak dicsérni tudom őket ezért a csodálatos teljesítményért. A csapat teljesen egyben volt, meccs közben csak néhány dolgon kellett változtatnunk” – összegzett a tréner.

Pár percre otthagyva ünneplő csapattársait Gulácsi szólt pár szót a sajtónak, majd elárulta, hogy nem csak vasárnap reggelig tart majd az győzelmi ünnepély.

Hihetetlen pillanat. Nagyon örülök, hogy sikerült. A csapatszellem, amit ma mutattunk, rendkívüli volt. Nehéz dolgunk volt, de mégis nyertünk. Soha nem felejtjük el ezt a napot. Ami biztos, hogy most néhány napig még ünneplünk” – mondta a hálóőr, akinek egyébként hamarosan jelenése van (többi válogatott csapattársához hasonlóan) Telkiben, a nemzeti csapat összetartásán.

A címlapfotón az RB Leipzig csapata ünnepel a labdarúgó Német Kupa megnyerése után. (Forrás: Twitter)

Ajánljuk még