logo

Műsorújság

Rendkívüli

Orbán Viktor: A rezsit megvédjük, az extraprofitot elvonjuk!

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Vasárnap még minden megtörténhet az angol bajnokságban

Jürgen Klopp vezetőedző szerint nincs extra nyomás labdarúgócsapatán, az FC Liverpoolon amiatt, hogy még esélye van négy sorozatban is diadalmaskodni a mostani idényben. A Liverpool a Wolverhamptont, a Manchester City az Aston Villát fogadja az angol élvonal vasárnapi utolsó fordulójában

A német szakember erről a Wolverhampton Wanderers elleni, vasárnapi szezonzáró bajnoki mérkőzés előtt nyilatkozott.

„Tudjuk, hogy meg kell nyernünk a mérkőzést, de már egy ideje ezzel a tudattal lépünk pályára. Nincsen +mi lett volna, ha+, inkább a pozitív oldaláról közelítjük meg a dolgot, ugyanis fantasztikus, hogy itt tartunk” – utalt arra a tréner, hogy együttese a szezonban már begyűjtötte a Ligakupát és az FA Kupát, jövő szombaton a Real Madrid ellen döntőt játszik a Bajnokok Ligájában, a Premier League-ben pedig a zárókör előtt mindössze egyetlen pont a hátránya a címvédő Manchester Cityvel szemben.

„Életem legnagyobb vereségei mindig a legnagyobb sikerekhez vezettek. Bármi is történik vasárnap, nem fogunk megállni, továbbra is próbálkozni fogunk. Igen, az egyik legerősebb csapattal küzdünk, de ott vagyunk a nyakukon, ami már önmagában is nagyszerű eredmény. A többit pedig meglátjuk”  – mondta a bajnoki aranyéremért folytatott harcról Klopp.

A Liverpool a Wolverhamptont, a Manchester City az Aston Villát fogadja az angol élvonal vasárnapi utolsó fordulójában. A manchesteriek, akik öt év alatt negyedszer lehetnek bajnokok, egypontos előnnyel várják a zárókört.

 

Ajánljuk még