logo

Műsorújság

Rendkívüli

Orbán Viktor: A rezsit megvédjük, az extraprofitot elvonjuk!

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Videó: Elszakadt a cérna a világbajnoknál, felrúgta a pályára rohanó szurkolót

Nagy volt az ünneplés csütörtökön este az Everton otthonában, a Goodison Parkban, de a pályára rohanó hazai szurkolók között volt aki a dorbézolás helyett az ellenfél edzőjét, Patrick Vieirát hergelte, ami alaposan kihozta a sodrából a francia legendát – számolt be róla az M4sport.hu.

 

A liverpooli csapat kétgólos hátrányból fordítva biztosította bennmaradását a Premier League-ben a Crystal Palace elleni mérkőzésen, az utolsó előtti forduló zárómeccsén.

A szurkolók a mérkőzés végén elözönlötték a játékteret, de az egyikük fontosabbnak tartotta az ünneplésnél, hogy a vendégek mesterét, Patrick Vieirát bosszantsa és provokálja.

Az illető előbb a telefonját, majd középső ujját Vieira arcába tolva ugrált a pályán épp átsétáló vezetőedző mellett, aki egy darabig tűrte, aztán elszakadt nála a cérna: megpróbálta megragadni, majd belerúgott.

A drukker elesett, pár társa segítségére sietett, de nem eszkalálódott tovább a helyzet. Az esetet minden bizonnyal kivizsgálják, és valószínűleg eltiltásra számíthat a 45 éves szakember.

Az Everton a csütörtöki sikernek köszönhetően már nem zárhat rosszabb helyen, mint a 16., míg a jelenleg 13. Crystal Palace legrosszabb esetben egy pozíciót veszíthet a hétvégi, utolsó fordulóban.

Az eset a szurkoló szemszögéből:

Ajánljuk még