logo

Műsorújság

Rendkívüli

Hamarosan bejelentést tesz Orbán Viktor

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Európai csúcsrangadók a nézettségi csúcsot döntő M4 Sporton

| Szerző: hirado.hu
Nem hagy alább a következő hetekben sem a világ legnézettebb sporteseményeinek közvetítésével az M4 Sport. A kategóriájában sorra nézettségi rekordokat döntő, indulása óta legnézettebb első négy hónapját elkönyvelő csatorna a következő két hétben is százezreket ültet a képernyők elé, hiszen egyedülálló és fantasztikus sorozat veszi kezdetét május 18-án: két hét alatt mindhárom európai kupadöntőt közvetíti a közmédia sportcsatornája. Az Európa Liga végső összecsapása után, május 25-én jön a történelem első Európa Konferencia Liga-döntője, majd május 28-án az európai klubfutball csúcsmérkőzése, a Bajnokok Ligája finálé.
BL-döntő

Az Európa Liga-döntőben szerdán 21 órától az Eintracht Frankfurt és a Rangers FC csap össze, a mérkőzés lesz az első európai kupadöntő, amelyet 2022-ben az M4 Sport közvetít. Mindkét csapat számára fontos a finálé, hiszen a németek a Bundesligában rendkívül hullámzóan teljesítettek, mindössze a középmezőnyben végeztek, és csak döntőbéli győzelmükkel biztosíthatnák helyüket a nemzetközi porondon. Az ellenfél is csalódott lehet, hiszen a skót bajnokságban az ősi rivális Celtic előzte meg, és lett bajnok. A hangulat fantasztikusnak ígérkezik, a hírek szerint több mint 100 ezer szurkoló utazik Sevillába, a döntő helyszínére. Az M4 Sport már 20 órától hangol a találkozóra.

 A csúcsfutball rangadói sorában az Európai Konferencia Liga-döntője következik az M4 Sporton. Május 25-én 21 órától a csatorna élőben közvetíti a sporttörténelem első EKL-döntőjét, a Roma–Feyenoord mérkőzést. Jose Morinho a történelem első labdarúgó edzője, aki mindhárom európai kupasorozatban a döntőig jutott. Május 25-én a portugál tréner szintén sporttörténetet írhat, ő lehet az első edző, aki megnyeri az EKL-t.

A sort a Bajnokok Ligája döntője zárja, május 28-án; szombaton 21 órától rendezik a szezon legfontosabb mérkőzését, az európai klubfutball csúcsrangadóját. Az idei Bajnokok Ligája-döntő különösen kiemelkedik a finálék sorából, a Liverpool–Real Madrid rangadó klasszikusként vonulhat be a labdarúgás történetébe.

Európa Liga-döntő

05.18.,21:00

Eintracht Frankfurt–Rangers FC               M4 Sport, m4sport.hu

 

Európa Konferencia Liga-döntő

05.25., 21:00

Roma–Feyenoord                                          M4 Sport, m4sport.hu

 

Bajnokok Ligája-döntő

05.28., 21:00

Liverpool–Real Madrid                               M4 Sport, m4sport.hu

Ajánljuk még