logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Különleges hétvége az M4 Sporton

A közmédia sportcsatornája április utolsó hétvégéjén még a megszokotthoz képest is kiemelt kínálattal várja a nézőket. Az év egyik legsportosabb hétvégéje vár az M4 Sport és az m4sport.hu nézőire, hiszen a csatorna élőben közvetíti a férfi kézilabda Magyar Kupa döntőjét, az FTC – Újpest mérkőzést és a száguldó cirkusz olaszországi nagydíját is.

Április utolsó hétvégéjén folytatódik a rendkívül izgalmas Forma–1-es szezon. Az Emilia-Romagna Nagydíj hétvégén ismét lesz sprintkvalifikációs mini futam, így az időmérő edzést pénteken 17 órától követhetik a nézők.Szombaton a Forma–1-es második szabadedzés és a sprintkvalifikációs futam mellett, három OTP Bank Liga mérkőzést is közvetíti a közmédia sportcsatornája, köztük a játéknap rangadóját, a MOL Fehérvár és a Puskás Akadémia FC összecsapását.

Vasárnap 15 órától jön az Emilia-Romagna Nagydíj, de a futamot követően is érdemes lesz az M4 Sportot nézni, ugyanis egy fontos bejelentés következik rögtön a közvetítés után!
A csatorna bejelentését követően jön az év egyik legfontosabb mérkőzése, a Ferencvárosi TC – Újpest FC szuperrangadó. A napot és a hétvégét a férfi kézilabda Magyar Kupa döntőjével zárja az M4 Sport.

A hétvége kiemelt közvetítései:

04.23. szombat:
12:30 Forma–1: Emilia-Romagna Nagydíj 2. szabadedzés
14:00 Kisvárda Master Good–DVSC – OTP Bank Liga mérkőzés
16:30 Forma–1: Emilia-Romagna Nagydíj sprintkvalifikáció
17:45 ZTE FC – Paksi FC – OTP Bank Liga mérkőzés
20:00 MOL Fehérvár – Puskás Akadémia FC – OTP Bank Liga mérkőzés

04.24. vasárnap:
15:00 Forma–1: Emilia-Romagna Nagydíj
17:30 Ferencvárosi TC – Újpest FC – OTP Bank Liga mérkőzés
20:00 Férfi kézilabda Magyar Kupa döntő

 

A címlapfotó illusztráció.

Ajánljuk még