logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Angol kocsmacsapatban tér vissza Roberto Carlos

Egy angol kocsmacsapatban lép pályára Roberto Carlos, a brazilok 125-szörös válogatott labdarúgója. A 48 éves, 2012-ben visszavonult világbajnok a vakszerencse következtében erősíti februárban egy mérkőzés erejéig csereként Shrewsburyben, a The Bull In The Barne United nevű pub amatőr gárdáját.

„Befizettünk öt fontot egy tombolajátékra az eBayen, amelynek az volt a tétje, hogy szerencsés esetben egy profi futballistát is szerződtethetünk” – mondta Matthew Brown, aki csatárként és titkárként is tevékenykedik a klubnál.

„Egy péntek este kicsit kimaradtam, másnap fájó fejjel olvastam az üzeneteket, hogy igazak-e a hírek Roberto Carlosról. Szóval megnyertük”.

 

A Real Madriddal három Bajnokok Ligáját és négy spanyol bajnoki címet nyert klasszisra ugyanakkor a szokásosnál szerényebb körülmények várnak a Hanwood Village Hall elleni meccsen.

Az öltöző megfelel a vasárnapi liga szintjének, nem minden zuhanyzó működik” – mesélte Brown, hozzátéve, sokra tartja Liam Turrallt, a csapat balhátvédjét, de ezen a mérkőzésen – Roberto Carlossal a keretben – várhatóan szabadnapot kap majd.

Ajánljuk még