logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Leszakadt a korlát a nézőtéren, csak a szerencsén múlt, hogy nem lett belőle tragédia – VIDEÓ

| Szerző: hirado.hu
Drámai jelenetek zajlottak le egy spanyol harmadosztályú bajnokin a nézőtéren, ahol több tucat ember előtt szakadt le a korlát ünneplés közben.

Az eset a Zamora–Deportivo La Coruna mérkőzés utolsó pillanataiban történt a spanyol harmadosztályú bajnokság szerdai játéknapján, miután a vendégcsapat a 89. percben megszerezte a vezetést – számolt be róla a Daily Mail.

A kék-fehér mezes együttes játékosai a szurkolóik elé futottak, hogy osztozzanak velük az örömben, a fanatikusok azonban olyan önkívületi állapotban ünnepeltek, hogy leszakadt az őket visszatartó korlát a lelátón.

A bajbajutottak között nők és gyerekek is voltak. Az összecsapásra kivezényelt mentők siettek a segítségükre. Az egyik szurkolónak eltört a bokája, míg egy másik térdsérülést szenvedett, de csodával határos módon komolyabb baj nem történt.

Miután megerősítést nyert, hogy nincsenek súlyos sérültek, a játékvezető a folytatás mellett döntött, a korábbi élvonalbeli klub pedig megtartotta 1-0-s előnyét, és bezsebelte az értékes három pontot.

Ajánljuk még