logo

Műsorújság

Rendkívüli

Végzett gyermekével, majd öngyilkos lett egy férfi Somogyban

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Schäfer András: Szoboszlai elárult egy titkot az új csapatomról

Többen is érdeklődtek Schäfer András iránt a német labdarúgó-bajnokságból, mielőtt pénteken aláírt az Union Berlinhez. A játékos az átigazolása után a Németországban légióskodó magyarok közül Szoboszlai Dominikkal beszélt, aki elárult egy titkot Schäfer új csapatáról.

„Nekem nagyon szimpatikus volt az Union. Mivel már nyáron is meg akartak szerezni, látszik, hogy bíznak bennem. Ezt a bizalmat most is érzem, ezért jó helyre jöttem – mondta az M1-nek adott interjújában a középpályás, aki elárulta: még nem sokat látott a német fővárosból, mert az átigazolás utáni első napok „rohanósak”.

Kapcsolódó tartalom

A 15-szörös válogatott futballista arról is beszámolt, hogy másfél hete kisebb combsérüléssel bajlódik, ezért várhatóan egy hét múlva csatlakozhat új társaihoz az edzéseken.

„Az Unionnál annak ellenére a 40 pont megszerzése és a bennmaradás kiharcolása a cél, hogy jelenleg negyedik helyen áll a tabellán. Tetszik ez a hozzáállás, ha ez megvan, akkor lehet beszélni másról” – mondta a 22 éves futballista, aki a szlovákiai DAC-tól igazolt a tavaly hetedik helyen záró német csapathoz, amelynek húsz forduló után 34 pontja van.

Schäfer felidézte: a Németországban légióskodó magyarok közül Szoboszlai Dominikkal beszélt, aki elárulta neki, hogy az

Union nagyon kellemetlen ellenfél, senki nem szeret az otthonában pályára lépni.

A játékos szerette volna az MTK-ban és a DAC-ban is használt 26-os mezszámot, de mivel az foglalt volt új klubjánál, ezért a 13-ast választotta, mert az szerencsét hozott neki a nemzeti együttesnél. A 22 éves futballista január 1-jén a Magyar Aranylabda díját is átvehette a 2021-es évben nyújtott teljesítményéért.

A címlapfotón Schäfer András a németeknek lőtt góljának ünneplése közben (MTI/Kovács Tamás)

Ajánljuk még