logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Hatékony minőségvizsgálat: a pályán szakadt ketté a játékos cipője – VIDEÓ

| Szerző: hirado.hu
Megkezdődtek a középdöntő küzdelmei a magyar-szlovák közös rendezésű férfi kézilabda Európa-bajnokságon. A Németország-Spanyolország mérkőzésen az ibériaiak kihasználták, hogy az ellenfél keretét erősen megtizedelte a koronavírus-járvány, Maquedáék 29-23-as győzelmet arattak. A találkozó azonban nem ettől marad igazán emlékezetes, a németek játékosának, Paul Druxnak a cipője ugyanis egészen elképesztő módon adta meg magát a pályán.

A német válogatottban felmerült a lehetősége annak, hogy visszalépnek a további küzdelmektől, miután 12 játékosnak pozitív lett a covid-tesztje. Az Európai Kézilabda Szövetség viszont azt tartotta inkább fontosnak, hogy az Eb rendezésében ne legyen semmilyen fennakadás – számolt be róla az M4sport.hu.

Az amúgy is komoly problémákkal küzdő németeket még az ág is húzta a spanyolok ellen: a játékoshiány mellett azzal is meg kellett küzdeniük, hogy a rendelkezésre álló eszközök – esetünkben egy cipő – nem ütik meg egy Eb színvonalát. Paul Drux lábbelije egy kecsegtető szituációban úgy döntött, hogy átmegy papucsállatkába, és osztódik.

Ajánljuk még