logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

M4 Kézi: exkluzív hírekkel jelentkezik minden nap az M4 Sport új podcastja

| Szerző: hirado.hu
Csütörtökön kezdetét vette a részben hazai rendezésű férfi kézilabda Európa-bajnokság. A torna rajtával párhuzamosan a közmédia sportcsatornája elindította legújabb podcastját, így az M4 Sport és az m4sport.hu élő közvetítései és összefoglalói mellett, újabb platformon követhetik a kontinensviadal eseményeit a szurkolók. Az M4 Kézi minden nap exkluzív, helyszíni beszélgetésekkel várja a hallgatókat, korábbi válogatott játékosokkal, szakértőkkel és a csatorna kommentátoraival, műsorvezetőivel.

 

Újabb podcasttal bővült Magyarország piacvezető sportcsatornájának kínálata. A Gurulj be lassítva is! és a Söprögető kocsi után itt az újabb sportrajongóknak szóló sorozat, az M4 Kézi. A podcast a kézilabda Európa-bajnokság ideje alatt minden nap új adással jelentkezik. A napi mérkőzéseket követően az M4 Sport szakértői, műsorvezetői és kommentátorai foglalják össze az eseményeket, mérkőzéseket, a magyar válogatott szereplésére fókuszálva.

Az első adásban három korábbi válogatott kézilabdázó, Iváncsik Gergő, Harsányi Gergely és Katzirz Dávid beszélgetett az M4 Sport műsorvezetőjével és csatornaigazgatójával, Székely Dáviddal a magyar válogatott Hollandia elleni mérkőzéséről és arról, hogy a kritikus pillanatokban miért nem tudtuk átlépni önmagunkat.

Az M4 Kézi podcast első beszélgetése ide kattintva meghallgatható.

Január 13. és 30. között Magyarország társházigazdaként, Szlovákiával közösen rendezi a 15. férfi kézilabda Európa-bajnokságot, amelyet az M4 Sport, az M4 Sport+ és az m4sport.hu élőben közvetít. A legfontosabb tudnivalók és a menetrend ide kattintva érhető el!

A magyar válogatott menetrendje a B-csoportban

Január 16., 18:00 Portugália – Magyarország (M4 Sport)

Január 18., 18:00 Izland – Magyarország (M4 Sport)

Ajánljuk még