logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Átadják a magyar sport Oscar-díjait – élő közvetítés január 6-án az M4 Sporton

| Szerző: hirado.hu
A Magyar Sportújságírók Szövetsége (MSÚSZ) immár 64. alkalommal ismeri el az év legkiemelkedőbb sportolóit január 6-án. Az M4 Sport – Az Év Sportolója 2021 Gálát egy év kihagyás után, idén ismét nézők előtt rendezik meg a Nemzeti Színházban. Az eseményt a közmédia sportcsatornája élőben közvetíti a helyszínről. A gálán a nézők elé tárják a 2021-es év legemlékezetesebb sportpillanatát is. A nagyszabású, fantasztikus színpadi produkciókkal színesített est házigazdája Tihany Viktor, az M4 Sport riportere lesz.

Az M4 Sport megalakulása óta névadója Az Év Sportolója Gálának, amelyet immár hetedik alkalommal közvetít. A közmédia sportcsatornája idén is nagyon várja az eseményt, hiszen ez a magyar sport Oscarja. Székely Dávid, az M4 Sport csatornaigazgatója a rendezvény mellett sportolóink teljesítményére is rendkívül büszke. „Elképesztő milyen sikereket értek el a magyar sportolók a most zárult esztendőben is, és büszkék vagyunk rá, hogy egyebek mellett a tokiói olimpiát és paralimpiát, valamint a részben magyarországi rendezésű labdarúgó Európa-bajnokságot is mind élőben tudtuk közvetíteni”.

A gálán tíz díjat adnak át a MSÚSZ tagjainak szakmai döntése alapján, egyről azonban részben a szurkolók dönthettek.  Ehhez a tavaly életre hívott „Az Év sportpillanata” elismeréshez az M4 Sport különösen kötődik.

A kategória tíz jelöltjére az M4 Sport hivatalos honlapján lehetett szavazni december végéig.

Fiola Attila gólja a labdarúgó Európa-bajnokságon Franciaország ellen, Szilágyi Áron döntő tusa a tokiói olimpia döntőjében, és Valter Attila rózsaszín trikót érő szereplése a Giro d’Italián lett a három legjobb pillanat a szurkolók szavazatai alapján. A döntősök közötti sorrendet viszont már egy szakértői zsűri szavazza meg.

A Magyar Sportújságírók Szövetségének elnöke, a Nemzeti Sport főszerkesztője elmondta: olyan gálára készülnek, amelyen végre újra jelen lehet mindenki a Nemzeti Színházban. Szöllősi György utalt arra, hogy az MSÚSZ szervezésében megvalósuló esemény közvetítését már hetedik alkalommal bonyolíthatják le együtt az M4 Sporttal.

Kapcsolódó tartalom

A január 6-i másfél órás gálaműsort látványos show színesíti. Az est házigazdája Tihany Viktor, az M4 Sport riportere lesz. A díjátadót egyéves szünet után újra nézők előtt rendezik meg, a vörös szőnyegen az M4 Sport riportere, Ujvári Máté kérdezi majd az érkező sportolókat, sztárvendégeket és természetesen a győztesek is először az M4 Sport kamerái előtt szólalnak meg.

M4 Sport – Az Év Sportolója 2021 Gála január 6-án ó 19:45-től élőben az M4 Sporton.

Ajánljuk még