logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Első ütésre a lyukba: repültek a sörök a világ legkülönlegesebb golfversenyén – VIDEÓ

| Szerző: hirado.hu
Sam Ryder profi golfos életének egyik legemlékezetesebb pillanatát élte át szombaton, amikor karrierje során először talált elsőre a lyukba, méghozzá egy nem mindennapi golfpályán.

 

A Phoenix Open kétségkívül a profi golf egyik legjobban várt bajnoksága. A versenyt az egyesült államokbeli Arizonában található TPC Scottsdale pályakomplexumon rendezik, amely egyedi kialakításának és hamisítatlan hangulatának köszönhetően nemcsak a játékosok, hanem a nézők körében is óriási népszerűségnek örvend.

Kapcsolódó tartalom

A pálya legérdekesebb pontja a par-3-as 16. lyuknál található, ezt a helyszínt teljesen körbezárják a lelátók, amelyek általában a verseny húszezer leglelkesebb szurkolójának adnak otthont. Itt a játékosok számára egy telitalálat a tömeg katarzisát, egy hibás ütés viszont hangos pfujolását váltja ki.

Sam Ryder eddigi karrierjének egyik legnagyobb sikerét érte el szombaton, amikor a Phoenix Openen a 16. lyukba elsőre betalált. Az ütés előtti feszült pillanatokat pedig akkora ünneplés váltotta fel, hogy pecekig kellett a pályát takarítani a berepülő sörös poharaktól.

A címlapfotón a TPC Scottsdale pályakomplexum (Forrás: Twitter)

Ajánljuk még