×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Mihály
Friss
Villamosipari üzemcsarnokot avattak Nemesvámoson // Csupán az óvodák fél százalékában kellett rendkívüli szünetet elrendelni // Fának csapódott, majd meghalt egy autós Tétnél // Vasvillával támadt kormánytisztviselőkre egy férfi // Elérte a 33 milliót a fertőzöttek száma a világban // Folytatódnak a harcok az azeri és az örmény erők között //
Villamosipari üzemcsarnokot avattak Nemesvámoson //
Csupán az óvodák fél százalékában kellett rendkívüli szünetet elrendelni //
Fának csapódott, majd meghalt egy autós Tétnél //
Vasvillával támadt kormánytisztviselőkre egy férfi //
Elérte a 33 milliót a fertőzöttek száma a világban //
Folytatódnak a harcok az azeri és az örmény erők között //

MÉG TÖBB HÍR

Őszi arcát mutatja a magyar tenger

blogok
Bende Balázs
Pakkot kaptunk
Bemutatták a héten az új európai uniós migrációs paktumot. Az Európai Bizottság új javaslatcsomagja a korábban – főként a v4-eken elbukott –, a kötelező elosztási kvótákra épült bevándorlási rendszert váltja fel. A bizottság igyekezett többször is hangsúlyozni, hogy szó sincs a kötelező kvótáról a csomagban. Van viszont benne határvédelem és kitoloncolás, ami elsőre jól is hangzana, ha nem esne szó arról, hogy összehangoltan és központilag irányítva, legális migrációs útvonalakon kell bejuttatni a migránsokat Európába.
blog
Alaptörvény blog
A jogállamiság sajátos formái – monarchiák az Európai Unióban
Belgiumban a miniszterelnököt a király időhatár nélkül nevezi ki.
Dr. Ifj. Lomnici Zoltán
Családban marad!
Környezettudatos kirándulás szívvel-lélekkel!
Környezettudatos kirándulás szívvel-lélekkel!
Király Nóra
Alaptörvény blog
Dark Diplomacy: a Brexit-üzlet körüli konfliktus és az elmúlt évek változásai a nemzetközi kapcsolatok erőtérében
Politikusi és sajtóértelmezések szerint hosszú időre kudarcba fullaszthatja az Európai Unióval való együttműködésről szóló tárgyalásokat az a törvénytervezet, amelyet a brit parlamentben készülnek benyújtani.
Dr. Ifj. Lomnici Zoltán
Élő Bolygó Blog
Az európai erdők lombkoronájuk egyhatodát elveszítették az elmúlt harminc évben
Az európai erdők lombkoronájuk egyhatodát elveszítették az elmúlt 30 évben – állapították meg kutatók műholdas felvételek segítségével, feltérképezve az lombkoronák hézagait.
Mozgástér - Lánczi Tamás blogja
Gyógyítható-e az oltásellenesség?
Hülyeségre nincsen orvosság! — tartja a népi mondás, és valóban! Hazánkba is behurcolták a Corona-szkeptikusság vírusát, még tüntetést is tartanak. Ami az Elbától és Lajtától nyugatra — valójában a lecsúszástól félő — tömegeket visz ki az utcára, nálunk tényleg csak néhány összeesküvés-hívő magamutogatása. Mert Magyarország a járvány (és következményeinek) kezelésében is jobban teljesít!
Kiszelly Zoltán
Mozgástér - Lánczi Tamás blogja
Örök háború
Közismert, hogy az isteni Michelangelo egész életében igencsak szerette a pénzt és ez már kora ifjúkorában is jellemzővolt rá.
Maczkó Ú. Róbert
Élő Bolygó Blog
Mintegy félezer emlősfaj halhat ki az évszázad végére
Egy tudóscsoport előrejelzése szerint legalább 550 emlősfaj kihalhat ebben az évszázadban, ugyanakkor több száz fajt meg lehetne menteni a természetvédelmi erőfeszítések fokozásával - ismertette a kutatás eredményeit a BBC News.