Erzsébet, Zsóka
Friss
Az agrártárca tizenkétmillió euró értékben indít borpromóciós programot // Ismét ezrek tüntettek a chilei fővárosban // Elrendelték a távoltartást a barátnőjét Bujákon bántalmazó férfi ügyében // Késsel rabolt egy 12 éves fiú Ráckevén // Migránsok okoztak tüzet egy hajón a konstancai kikötőben // Enyhítette a bíróság az inárcsi családsegítő gyilkosának büntetését //

MÉG TÖBB HÍR

Velence közel hetven százaléka víz alá került

blogok
Mozgástér - Lánczi Tamás blogja
Vörös fény
Az önkormányzati választás óta mintha némileg tisztulna a kép.
Máthé Áron
Élő Bolygó Blog
Afrikát érinti a leginkább az éghajlatváltozás
Afrika az éghajlatváltozás által leginkább érintett kontinens, a szegénység, a kormányzási és irányítási problémák miatt azonban nincs sok lehetőség az alkalmazkodásra..-
Alaptörvény blog
Bírósági döntések a politikai korrektség béklyójában
Hogyan lehet galvanizálni, feltüzelni politikai korrektség harcosan elszánt híveit egy-egy megfelelően kilúgozott, ideológiamentes ítélettel?
Dr. Ifj. Lomnici Zoltán
Mozgástér - Lánczi Tamás blogja
Szép új világ egészséges fiataloknak és beteg időseknek
Miközben a kínaiak a jó magaviseletért és ideológiai hűségért kapnak szociális pontokat, már Amerikában is körvonalazódik a szép új (orwelli) világ.
Kiszelly Zoltán
Látószög - Schmidt Mária blogja
Műveltség a kibertérben
Kell-e ma még a klasszikus műveltség, vagy megmarad "ékességnek"? Hogyan változott a műveltség fogalma a történelemben? Érdemes-e műveltnek lenni?
L. Simon László
Családban marad!
Együtt dobban a szívünk
Egyedülálló összefogás a szívbeteg gyermekekért.
Király Nóra
Élő Bolygó Blog
Mobilalkalmazás méri a felhasználók ökológiai lábnyomát
A felhasználók által választott közlekedési módok ökológiai lábnyomát mérő és a jól teljesítőket virtuális kreditekkel jutalmazó mobiltelefon-alkalmazást tesztelnek a finnországi Lahtiban.
Látószög - Schmidt Mária blogja
Amikor Gorbacsov megnyitotta a Falat
A német tanulók a berlini Fal leomlásáról és az NDK jogtipró államáról szinte semmit sem tudnak, 30 évvel az események után.
Hubertus Knabe