logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Budapesten koncertezik Justin Bieber

| Szerző: hirado.hu
Hétfőn jelentette be Justin Bieber a várva várt Justice World Tour új időpontjait, amelynek keretein belül 2023. március 11-én este 8:00 órakor a Papp László Budapest Sportarénában is fellép.

2022 május-2023 március között Justin Bieber öt kontinensen turnézik, több mint 20 országba utazik, és több mint 90 fesztiválon lép fel. Hamarosan a további dátumokat is közzé teszik, Ázsiában és a Közel-Keleten. Az új időpontok a közelmúltban bejelentett, 52, 2022-es észak-amerikai turné után következnek, amely február 18-án San Diegóból indul.

Köztudott, hogy a világjárvány miatt, a korábban bejelentett 2020-as dátumokat módosítani kellett. A turné igazi ünnepnek ígérkezik mind Justin, mind a rajongói számára, akik már türelmetlenül várják az új show-kat.

A nemzetközi turné, a koncertshow 2022 májusában kezdődik Mexikóban, majd augusztusban Skandináviában folytatódik,

továbbá érintett lesz Dél-Amerika, Dél-Afrika és a Közel-Kelet szeptemberben és októberben. Novemberben és decemberben Ausztráliában és Új-Zélandon, majd 2023 elején az Egyesült Királyságba és Európába látogatnak.

2016/2017-es „Purpose World Tour” óta Justinnak ez az első világturnéja „Justice World Tour” a AEG Presents gondozásában. A londoni The Times szerint „lenyűgöző”, elbűvölő, hipnotizáló volt Bieber. Öszzesen 2,7 millió rajongó előtt énekelt 2016–2017- turné keretén belül, utolsó állomásán a finálét

65 000 rajongó élvezte a londoni British Summer Time Hyde Park fesztiválon. Három évre rá, 2020 szilveszterén Justin élőben közvetítette első teljes fellépését Los Angelesből, felvillanyozva és újra közeli kapcsolatba lépve a rajongókkal szerte a világon.

Keményen dolgoztunk azon, hogy a valaha készült legjobb műsort hozzuk létre, és alig várjuk, hogy megosszuk a rajongókkal szerte a világon. Hamarosan találkozunk

– mondta Bieber.

November 19. péntek 10:00 órától elektronikus jegyet vásárolhatnak online, vagy személyesen az Tex országos jegyirodáiban. Korlátozott számban exkluzív VIP csomagok is elérhetőek lesznek, melyek kivételes ajánlatokat tartalmazhatnak: lefoglalt ülőjegyeket, egyedi árucikkeket és még sok más meglepetést.

A „Justice World Tour” Justin legújabb sikeralbuma, a „Justice” után kapta a nevét. A 2021 márciusában megjelent album a legtöbbet streamelt albumként debütált 117 országban. Az album dalai új magasságokba emelték az amúgy népszerű és körberajongott szupersztárt.

A „Justice” világszerte közel kilencmilliárd streamet halmozott fel, és az „Anyone”, „Lonely” és „Holy” hatalmas nemzetközi slágerek, kontextusában érkezett meg. Az album megjelenése előtt már 2 milliárd streamet gyűjtött össze, majd ismét egy újabb, átütő sláger következett az albumról, a ‘Peaches’ mely eddig több mint 2,5 milliárd streamet gyűjtött össze. A Kid LAROI duett, a „Stay” idén júliusban jelent meg, és ez lett a valaha volt legrövidebb időn belüli dal, amelyet valaha 1 milliárd stream-en értek el a Spotify-on.

 

Érdekes lehet számodra:

Ajánljuk még