×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!
×

Dupla premierrel tért vissza az Ivan & The Parazol

 

A Halott Pénz keddi rádiós premierje után szerdán az Ivan & The Parazol zenekart látta vendégül a Petőfi Rádió Talpra magyar című reggeli műsorának két műsorvezetője, Harsányi Levente és Bikfalvi Tamás.

A koronavírus miatt a Talpra magyar nem tudott élőben zenekarokat fogadni az utóbbi időkben. Most viszont a stúdió újra kitárta ajtaját a hazai tehetségek előtt.

Az Ivan & The Parazol tagjai elmesélték, hogy az ő életük is sokat változott a vírushelyzet alatt, a koncertek hiánya mellett az összes külföldi fellépésüket a jövő évre halasztották.

A karantén alatt készítettek egy feldolgozást Balázs Fecó tiszteletére a Korál Homok a szélben című daláról, amiről Vitáris Iván énekes így nyilatkozott:

„Egyrészt régi kedvence a zenekar több tagjának is a Korál zenekar munkássága. Balázs Fecót már ős neotonos-taurusos korszakából is nagyon szerettük, szóval zeneileg abszolút a mi világunk. Ez amúgy egy élő felvétel, amit a Bem rakpart 6. alatt rögzítettünk, ahol a Minitől kezdve a Korálon át rengeteg zenekar megfordult és adott koncertet.”

„Külön furcsa érzés volt, hogy a színpadon mögöttünk letakarva volt a Fecó Hammond-orgonája, miközben játszottuk a dalt” – árulta el Vitáris Iván.


Az Ivan & The Parazol tagjai, Vitáris Iván és Balla Máté a Talpra magyarban (2021.05.26.)

A címlapfotó illusztráció.