A Jónak lenni jó műsorában mutatkozik be Ákos hittel teli új dala

 

Kovács Ákos a Szent István-bazilikában forgatta le új videóklipjét, amely a közmédia Jónak lenni jó kampányának december 20-i műsorában debütál majd. Az Aranyszárnyú angyal egy francia népdal átdolgozása, és a népszerű énekes-dalszerző Szerekes László zongoraművésszel közösen készítette.

A népszerű énekes-zeneszerző elmondta: nagy szeretettel vesz részt a közmédia jótékonysági kampányában, amely idén az autizmussal élő gyermekek számára fogad felajánlásokat.

„Nem valami már meglevő produkciót fogunk aktualizálni, hanem egy olyan dalt, amit már régóta szerettem volna elénekelni.

Ez pedig az Aranyszárnyú angyal, ami egy francia népdal átdolgozása. Bárdos Lajos írt belőle kórusművet, mi pedig Szerekes Lászlóval elkészítettünk egy olyan verziót, amely most hangzik majd el először”

– mondta az előadóművész az MTVA-nak.

A forgatás helyszínéről Ákos kiemelte: „A Szent István-bazilika minden magyarnak, minden hívőnek fontos, kiemelt helyszín, a dal nagyon ide való.”

„Őszintén hálás vagyok, hogy megkaptuk ezt a csodálatos helyszínt a dal felvételéhez. Számomra ez a legszebb templom a világon”

– tette hozzá az előadóművész.

A rendkívül látványos videóklipet öt kamera és egy beltéri drón segítségével forgatta a közmédia stábja.